Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 4.kolo /sobota/

Predpovedať to, čo bolo, viem perfektne. Už sa len doučiť ako predikovať stopercentne aj to, čo bude…

ARSENAL – MANCHESTER CITY

Gunners pravdepodobne bez Aarona Ramseyho /zranený členok/, hostia najskôr bez Stevana Jovetica /stehno/. Ak ste do štatistík, tou hlavnou bude tá, že vo všetkých súťažiach prehrali Citizens v stretoch s Delostrelcami iba dva z posledných deviatich /4 výhry/.

Na Emirates bude žiariť Sanchez, už len preto že mu to veľmi v Barcelone nedovolili, uvidíme ako Wenger skĺbi jeho um s debutujúcim talentom Dannyho Welbecka. Kľúčové duo pre predný voj Delostrelcov. Nepredpokladám, že Gunners strelia viac gólov ako Citizens, Dzeko je dvojmetrové torpédo, Silva cupko génius, Aguero snajper, čo vám naboso z dvora odstrelí z hlavy puk.

Tipovačka týchto zápasov za väčší groš je vždy priveľkým rizikom, AK, tak jednoznačne InPlay vsadiť na mužstvo, ktoré bude prehrávať 1:0. Betfair only.

Skúsime remízu 2:2, góly Welbeck, Dzeko

CHELSEA – SWANSEA

Po troch zápasoch sa troma výhrami a deviatimi bodmi v tabuľke môžu z 20-ky tímov anglickej futbalovej top aristokracie pochváliť iba dvaja – Chelsea a Swans. I keď je tréner Swansea Garry Monk nateraz novodobým Harrym Potterom Premier League, na juhozápade Londýna najskôr zláme krky jeho Labutiam Mourinhova drvička futbalových snov. Blue is the colour, football is the game!

Skúsime 3:0

Costa, Fabregas, Hazard

LIVERPOOL – ASTON VILLA

Sturridge je z hry von, pre fanúšika YNWA topka z kôpky zlých správ. Villa dlhodobo bez Bentekeho kuše tesák trocha natupo, po troch kolách ale ešte neochutnala prehru a kurz 1.3 na Reds tak dvíha kouč hostí Paul Lambert ako nadrzo šmarený uterák. Sterling je futbalovým kráľom krajiny Albionu, ak chcete prežiť, zastreľte ho.

Skúsime 2:1, Gerrard

A so stávkovaním vždy opatrne, aby Vám futbal vždy viac dával, ako bral. Nie ako mne minule taký obyčajný Mak. Heh.

Dofutbalovania zajtra, amigos.

 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko