Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 4.kolo /nedeľa/

Anjel, Maria, či Diabol, vsadiť na erektilnú dysfunkciu manchesterských Devils, to sa radšej ozaj „ajsbakit“ olejte fejsdubovým vedrom. Tri zápasy, dva body, 14-te miesto a spomínaný angažmán Gregory Housa na Old Trafford už mi ani neznie ako vtip.

MANCHESTER UNITED – QPR

V Divadle snov dnes na pľac vybehnú už pravdepodobne všetci štyria noví herci – Radamel Falcao, Marcus Rojo, Daley Blind a Luke Shaw, pripravení naplniť večne živé sny všetkých Devil-positive o premenení Manchestru United na Van Gaal-actico. Za145 miliónov libier, že „guddíl“. Útočný megapretlak v radoch Devils pravdepodobne vytlačí z červených šíkov holandského lodivoda utrápeného a iskru strativšieho Juana Matu, najskôr že už viac než nadlho. Neuveriteľné, ako keď raz na vás v živote sadne sadze splín a vy nedokážete z muky vlastných myšlienok vykľučkovať na piedestál, kde ste ešte len nedávno kraľovali. Čo už, „Good luck, Juan“.

Na drne Old Trafford sú borci zo západolondýnskeho „Parku Jazdcov“ už akoby dlhodobo a vopred zarezaným baránkom diabolskej víťaznej obety, po tom, čo z redknappovcov pred troma týždňami spravili jatky Spurs to dnes pre Rangers vyzerá na ďalší tlustý náklad s vlečkou. Rio Ferdinand /455 štartov za United/ a Richard Dunne v zadnom voji QPR už pri všetkej úcte patria skôr do ligy veteránov, dnes to pri slušnom kurze 1.3 bude o tom kedy, kto, ako a do ktorého vinkla.

Debut v radoch QPR si dnes pravdepodobne odkopú Sandro a Niko Kranjcar.

Radamel Falcao strelil gól pri svojich domácich debutoch v Porte, Atleticu Madrid /hetrik/ a Monacu. Keď to raz máte v génoch, nemôžete inak.

Skúsim 3:0, Falcao, Rooney

Futbal je ako život, je iba loptou v rukách šance. Neváhajte skúsiť dnes tie svoje a dofutbalovania, amigos! 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko