Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 11.kolo /sobota/

Za 688 minút dokážu poniektorí odbehnúť tri maratóny, zhliadnuť päť Shakespearových hier, doletieť do Singapuru, alebo vypiť tisíc šálok čaju.

Za ten istý čas dokázal kedysi hráč za 50 miliónov libier nestreliť v Premier League ani gól a brankár súčasnej Bundesligy naopak ani jeden nedostať. Osem sekúnd, že kto je kto …

LIVERPOOL – CHELSEA

Liverpool FC pripomína v poslednej dobe Beatles na koncerte v Tokiu, lennonovcom ale na rozdiel od miestneho klubu onehdy ušli len štyri tóny v druhom takte Get Back. V Lige majstrov The Reds schytali proti Realu najprv doma trojku, potom si odniesli z madridskej odvety na Bernabeu presne to, po čo prišli – porážku so cťou. I keď dav šomrajúcich nesúhlasí, bo červené torzo vystrelilo na Casillasa prvýkrát v 56.minúte. Teda, prvý a aj posledný. Lavína kritiky spadnutá na hlavu kouča Rodgersa mu doteraz takmer nahladko oskalpovala 41-ročnú pleš, šetril Brendan hviezdy Liverpoolu práve na Chelsea? Chceme dôkaz. Na Anfield a práve a presne dnes.

YNWA boys nemôžu vítať jasného lídra a favorita z juhozápadu Londýna s ničím iným než s pokorou a disciplínou, na tú bol ale Mourinho pripravený už predvčerom. Liverpool pôjde na okosticu a nad prah vlastnej bolesti, Chelsea ale na severe neprehrá. Lebo José. A lebo Costa.

LAY Liverpool /nevýhra Liverpool/ pri 3.65. Výherné číslo, zaváha iba srdciar z Anfieldu.

MAN UNITED – CRYSTAL PALACE

Palace nezvládol posledný ligový zápas a pokľakol doma po polčase v Selhurst Parku pred trápiacim sa, i keď so skutočným futbalovým šťastím hrajúcim Sunderlandom 1:3. Londýnčania majú od začiatku sezóny jediný cieľ, a tým je nespadnúť z ligového koňa elity ešte pred prvým snehom.

Blind musí oveľa viac „riskovať“, bo na playmakera hry Devils nehrá nič navyše, Persie musí dostať oveľa viac lôpt ako sa mu dostáva, bo padá vo vákuum a Di Maria zas splniť to, v čo dnes verí celé manchesterské Divadlo Snov – že Diabli nedajú Crystalu Palace žiadnu šancu. Môj tip je výhra United o dva góly a viac, uvidíme, čo na to Mr.Smola-ing.

Skúsim 3:1, Rooney, Persie, DiMaria

SOUTHAMPTON – LEICESTER

Svätci na senzačnom druhom mieste tabuľky dostali v predchádzajúcich miniblogoch až nezvyčajne veľký priestor na poodhalenie toho, čo sa deje za ich manažérskou plentou, na nováčika z Leicestru sa na hrude Sv.Márie každopádne tešia viac než jehovista na Deň otvorených dverí. Saints sú v laufe, nič nenaznačuje, žeby ich šnúra mala proti 18.mužstvu tabuľky strihnúť konca práve dnes. Značka Pellé.

Kurz 8 na výhru hostí je návnada pre tipérske šťuky, InPlay spokojne skúste, pri 0:1 ukončiť klik LAY Leicester. Klišé ale nepustí, Southampton neprehrá.

Skúsim 3:1, olé Pellé

QPR – MANCHESTER CITY

Časy, keď pohľad na hru Jazdcov pripomínal ten na cisársky rez sú zdá sa preč, Redknappovci v ostatnom kole na Stamford Bridge takmer ukopali remízu a zlámali pyšných 1.18 na domácich Blues. City doma na Eastlands proti CSKA v Lige majstrov herne doslova skolabovali /v zápase, na ktorý vsadím rovných 123e že bol zmanipulovaný jak mongolské voľby, len tak mimochodom, kurz PRED zápasom šiel v úžasne krátkom čase hore z 1.24 na neuveriteľných 1.38!, pripočítajte gól hneď v úvode a musíte byť spadnutý z vedra aby vám neťuklo, že v tomto prípade ste iba malá bandurka na poli hry veľkých/, v Premier League ďalšie bodové straty s mužstvami typu QPR môžu byť pre nich už ale letálne.

Pellegriniovci neprehrajú, skúsim 1:2

A že Torres a Neuer. Dofutbalovania, amigos…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko