Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 11.kolo /nedeľa/

Štvrť, juh ktorej je považovaný i vďaka takmer 300 tu počuteľným jazykom za etnicky vôbec najdiverzifikovanejšiu časť Európy, štvrť s najvyššou nezamestnanosťou v jednej z anglických metropol, v celej Veľkej Británii za posledných 30 rokov raj gangov, zločinnosti, povstaní a nepokoja. Londýn. Haringey. Tottenham…

TOTTENHAM – STOKE

Trénerovi Pochettinovi tottenhamské Kohúty zatiaľ určite nesedia tak, ako kedysi pod ním hrajúci báječný Southampton, Argentínčanovi v kresle Spurs nevychádza ani sľub o hernej nonšalancii, pasii a vkuse a Tottenham /8.miesto tabuľky/ vo všeobecnosti naďalej viac sľubuje než hrá. Borci z White Hart Lane sú v stave hľadania tak hernej stability ako i seba samých, mužstvo bez buchara v útoku nemá v Premier League navyše šance ani na prvú štvorku. Práve Pochettino je tým, čo to už pochopil tiež.

Stoke vlastní v tabuľke iba o dva body menej ako jeho dnešný sok, duel na severe Londýna bude pravdepodobne vyrovnaný ako hrbáčov sen. Potters kopú svoju ligu priemerných, nateraz z anglickej futbalovej topky permanentne nevypadnuteľných.

Remíza možná, výhra Tottenhamu 2:1 práve tak.

SWANSEA – ARSENAL

Arsenal /4.miesto/, ktorý všeobecne rozoznávame v dvoch formách – ten s loptou a ten bez nej – si dnes po „ligomajstrovskom“ zbabraní duelu na Emirates proti Anderlechtu /z 3:0 na 3:3/ prichádza do Walesu prerobiť mejkap favorita na prvú štvorku, osobne v neho ale verím menej ako v rómsku karmu. Swansea /6.miesto/ má doma na Liberty Stadium takmer pravidelne na viac ako na remízu, uvidíme, aké cestoviny si dá pred zápasom Wilfried Bony.

Skúsim 1:1

V časoch, keď sme sa krátko túlali kráľovstvom upršaného Tottenhamu, na zelenej pažiti tam onehdy držal žezlo lenivý génius Berbatov. Mám rád spomienky. Keď sú silné, tak veľmi.

Dofutbalovania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko