Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 16.kolo /sobota/

V novodobom futbale je stále ťažšie, ak vôbec možné, ostať „invincible“. Škoda, Josemu som to celkom prial.

CHELSEA – HULL

St.James Park, 6.december 2014, Newcastle-Chelsea, pozápasový pomer striel 10:26, z toho na bránu 3:8, počet rohov 1:10, percentuálne držanie lopty 33:67, konečný výsledok 2:1, a znova raz všadeprítomná debata o tom, či šťastie nie je aj vo futbale poriadny že falat brava. The Blues pustili proti Magpies všetky body po 23 neprehraných dueloch a Joseho verzia uvedených štatistík na tlačovke znela znova sucho-lakonicko-svojsky: „Súper prešiel dvakrát polovicu a strelil dva góly. That´s football…“

Chelsea vedie anglickú futbalovú superletku už len o 3 body a 18-tym Tigrom z Hullu dnes na juhozápade Londýna ťažko závidieť čo i chlp. Najskôr pôjdu dole komplet a bez anestézy.

4:0, Costa, Hazard

LEICESTER – MAN CITY

Nie som si istý, či na mape Albionu nájdete 300-tisícový Leicester skôr než napočítate do 23, v rebríčku anglickej futbalovej noblesy ho však definitívne dáte poľahky a v mihu sekundy. Nováčik bojuje o prežitie v Premier League a z posledného miesta tabuľky mu dnes ťažkotonážny favorit z Manchestru, už teraz v nej vlastniaci viac ako 3-krát toľko bodov ako domáce The Foxes, má pomôcť iba ťažko, sotva a nepravdepodobne.

Favorit na King Power Stadium je pri 1.5 teda zrejmý, dnes ale obetujem na oltár vypusteného džina domáceho underdoga 2 eurá a oželiem Marlborky pukačky. „Back Leicester“ pri kurze 7, InPlay čakám na prvý gól /prípadne iné vedenie/ Foxes, následne predávam v zisku. Strelcom hráč s číslom 23, Mr.Ulloa.

Najväčším úspechom, umením, víťazstvom a hlavne šťastím InPlay tipéra je vsadiť na víťazstvo lúzra, ktorý síce nakoniec prehrá, no stávkar ostáva pre mnohých zázračne v pluse. Kto zažil, vie „wočtadygouvtydlegejm“.

Zajtra píšem, kamaráti…:)

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko