Sledujte nás

Dada cvičí

Dada cvičí zadok

Teraz je ten pravý čas. Nemyslím tým pečenie, upratovanie a iný predvianočný stres. Myslím tým mimosúťažné obdobie, kedy si môžem cvičiť to čo chcem, koľko chcem, môžem poľaviť v strave a robí mi to radosť.

Dnes by som sa chcela s vami podeliť o môj dnešný tréning. Ako inak, moja obľúbená partia – zadok. Tak sa nechajte inšpirovať .

Cvik 1

Drep, základný cvik na pekný zadok a je to svätá pravda. Ja osobne robím drepy na multipresse vzhľadom na stav mojej platničky. Drepy robím užším postojom. Tak mi to viac vyhovuje. Treba dbať na vystretý a pevný chrbát, napnuté bruško a hĺbku. Vo fitku vidieť množstvo plytkých drepov. Ja ich robím hlbšie.

Cvik 1 - BROsport.sk

Cvik 2

Výpady vzad na multipresse. Aj tento cvik má veľa obmien. Či už s veľkou činkou, jednoručkami, s nohou na lavičke….. V technike je dôležité mať mierny záklon a s nohou, ktorá je vpredu tlačiť na pätu.

Cvik 2 - BROsport.sk

Cvik 3

Mŕtvy ťah na úzko s vystretými nohami. Pri tomto cviku si precvičím nielen zadok, ale aj hamstringy. Dbám na vystretý chrbát v predklone a váhu tela presúvam na päty.

Cvik 3 - BROsport.sk

Cvik 4

Výpady vbok na multipresse.  Týmto cvikom sa zvyčajne už len dorazím.  Technika je podobná ako pri výpadoch vzad, ale nohu nedávam za seba dozadu rovno, ale šikmo. Jasné, že tlačím na pätu a držím mierny záklon.

Cvik 4 - BROsport.sk

Cvik 5

Zanožovanie v ľahu. Tento cvik myslím pozná každý kto chodí do fitka.  V ľahu zanožujem prepnuté nohy až na zadok.

Cvik 5 - BROsport.sk

Cvik 6

Posledný cvik je good morning. Pri tomto cviku tiež cítim hamstringy. Činku mám položenú na krku, hlava hore a idem do predklonu s vystretým chrbtom a nohami.

Cvik 6 - BROsport.sk

Som rada ak som Vás čo len trochu motivovala, lebo ten pocit po tréningu je neopísateľný. 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Dada cvičí