Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 9.kolo /sobota/

Doktor Thompson tvrdí, že ideálom každého človeka je vrátiť sa vo veku 123 rokov z tenisového kurtu a ľahnúť si rovno na smrteľnú posteľ… Súhlas. Netreba hrať tenis…

TOTTENHAM – LIVERPOOL

Na brány White Hart Lane kloppú červení od Mersey, a keď má niekde na ostrovoch kľaknúť únavou kamera, tak zaručene na miestnom trse. Zvedavosť totiž skrýva vlastný dôvod existencie, a ten sa aj na Slovensku bude o 13:45 volať Jurgen Klopp. Sto93-centimetrový klon Ďurovčíka, ktorý zaručene neuvidíte v kravate ani na vlastnej svadbe, prišiel do mesta Beatles síce na Porsche, no bez široústych rečí, prehnanej noblesy či excesívneho huriavku, a i keď miestnych Scouserov všeobecne sklamal priznaním, že chôdzu po vode ako Kristus určite nedá, všetci do jedného veria, že práve on bude ich The Chosen One. Svojich trénerov delí futbal na vyhodených a tých čo ich vyhodia, chmuru však nateraz nabok. Charizmatický Nemec kope na severe Londýna svoju prvú premierligovku, a ak poznáte aspoň zlomok cevéčka nonšalantného blondýna, nemôžete mu dnes zaželať iné ako Welcome to the League of the leagues, Mr.Klopp!

LFC neprehrá. Lebo sa nepatrí.

CHELSEA – ASTON VILLA

Kurie oko na hre Chelsea je už také veľké, že mu očiar na Stamforde ešte stále hľadá dioptrie, ak poznáte na svete tím, ktorému mohla reprepauza prospieť viac ako Modrým, zaručene ma opravte. Či Mourinho v najťažších chvíľach svojej kariéry dokáže resuscitovať polomŕtveho, to prezradí 90-ka minút na juhozápade hlavného mesta sveta, zatiaľčo ale pred rokom kurz na to, že The Blues padnú do zóny vypadnutia doslova neexistoval, dnes je tesne pod dva. Etymológ vám potvrdí, že presne tak vzniklo kedysi nejaké Unbelievable.

Jose pri 1.36 zbije Villu. Ak nepostaví zasa Babrezasa.

EVERTON – MAN UNITED

Kurzy 3.2 versus 2.27, podľa mnohých vyšitá remízovka siedmeho s tretím nemusí byť v Goodison Parku vôbec takou tutovkou, akou bola tá, že Lukašeko spraví zo svojich 26% pred voľbami 90 po nich. S vyššou sumou na srdce, pocit či logiku pozhovejte minimálne do polčasu. Aby ste poobede nepálili s jesenným lístím aj tikety.

 

A ten tenis spokojne hrajte. Pravdepodobnosť, že sa v tejto dobe dožijete stovky je len o číslo väčšia než tá, že vám z marišky narastú prsia.

Au…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko