Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 25.kolo /sobota/

Vardymu dvihli týždennú gážu na 80 tisíc, Sturridgea chce risknúť Arsenal, Neville nenávidí sedmičky, Vidal si zasa hrkol a Irina Valeryevna Shaykhlislamova má znova voľno v spálni. Škoda, že moja svokra je ešte vždy slobodná.

MAN CITY – LEICESTER

Jedna z axióm hmoty vraví, že čas je nevratný, žiadna však nevraví, že nemôže zastať. Na ostrovoch za La Manche sa tak pred druhou nášho času zaručene stane, futbalová mastenica druhého s prvým už pár dní sľubuje absolútne všetko. Alea iacta est, King Power boys majú na Etihad Stadium papierový nárok na jednu výhru zo 6-ich pokusov, kurz na hviezdy šejka Mansoura zastal pri 1.6. Leicester neporazil SkyBlues v lige od r.2003, porovnajte súboj Sergio Aguero – Robert Huth s tým na druhej strane Mahrez – Demichelis a dajte tip. Ak dnes v najfutbalovejšom meste sveta prežijú Ranieriho Líšky smršť z nebeských pekiel, potom už aj posledný antiVardy za kanálom zakričí že Alleluja titul.

Prekvapím? 4:1. Sergio. Sergio. Sergio.

LIVERPOOL – SUNDERLAND

Po nakladačke od Leicestru majú sínusoidní kloppovci doma na Anfield Road šancu zbiť predposledného v tabuľke /1.45/, a i keď Black Cats zo Štadióna Svetla ešte škriabu o premierligový život, pri Mersey to domáci najskôr tak i urobia. 3:1

TOTTENHAM – WATFORD

Stávka proti Pochettinovi a doma na White Hart Lane, to chce silné guľky, kurz 8 na šťuku z Watfordu každopádne láka skoro jak masáž u Kostku. Ak skúsite prekvapenie, potom žiadne prekvapenie, osobne idem Nevýhra Watford za 20. In Pochettino I trust. Kane. Lamela. Alli. 3:1

Šťastena radodajkou nikdy nebola, náhoda je však perfektný dirigent. Ak dnes pustíte lóve i čo to do gatí, skúste Irinu. Ešte je čas.

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko