Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 27.kolo /sobota/

Futbalový svet už uveril, že zázrak z Leicestru dokáže naplno bodovať proti svalovcom ala Man City, Liverpool, Everton, či Tottenham, remízy s Bournemouthom a Aston Villou však naznačujú, že proti trpaslíkom neraz zašitým pred vlastným vápnom budú svoje raketové kontry musieť Líšky paradoxne alternovať za letálnejšie zbrane.

LEICESTER – NORWICH

Či ich Ranieri má je otázka, na ktorú vám 57% respondentov odpovie nie, ďalšia pravda ale doplní, že 98% z nich je presne tých, čo v máji tvrdili, že Foxes v Premier League neprežijú prvý sneh. Kurzy 1.6 versus 6.8 očakávane favorizujú domáci erb King Power boys, šance, že o záchranu bojujúci Kanár z Norwichu, nepoznavší ligovú výhru od 2.januára, zobne niečo práve dnes sú však stále vyššie ako grécke vyhliadky na ešte jeden rok v Šengene.

SOUTHAMPTON – CHELSEA

Súboj najlepších brankárov v lige – Fraser Forster versus Thibaut Courtois, súboj vyrovnaných kurzov 3 versus 2.7, i súboj vyrovnaných tímov – Saints vyhrali päť z posledných 6-ich stretnutí, Chelsea neprehrala posledných desať. Borci zo St.Mary neinkasovali v lige 554 minút, Diego Costa má tak motiváciu rovnú zlezeniu Everestu naboso. Ak teda položíte lóve na modrú, modlite sa, aby to borec poslal za Frasera predtým ako mu amputujú proximálny falangus. 

STOKE – ASTON VILLA

Stoke ešte prednedávnom kopalo v štýle Trumpa v New Hampshire, momentálne disponuje čarom 68-ročnej wonderbry – sedem bodov z posledných 7-ich duelov je úspech tak pre španielsky Eibar, čo dupe v Baskicku travku na 5-tisícovom štadióne. Posledná Villa drží v tabuľke 16 bodov, počet, s ktorým po 26-ich odohraných kolách neprežil v Premier League ešte nik. Chlapci z Birminghamu si vykopali hlinu na hrob, smútočný manifest Amen Villa prednesie na Britannia Stadium Marco Arnautovic. 1.7 versus 6. Nevýhra Villa za dosť Veľľa.

Kuknite si ten proximálny falangus a dopremierligotania skoro zas, amigas…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko