Sledujte nás

Anglicko

EPL: Pozor na Pulisa

Krása súčasného futbalu občas zdanlivo zaniká preto, lebo obaja súperi na ihrisku vo všeobecnosti smerujú k dokonalosti. Opačným smerom.

CHELSEA – WEST BROM

Chelsea urvala pod workoholickým Talianom vlečku, nedávny zatratenec Pedro metamorfuje za Conteho vlády „from zero to hero“, v modrom šíku je späť Nemanja Matic a londýnsky Stamford Bridge v svoje nedeľné popoludnie naznačuje, že až nečakane luxusne siedmy „bromič“ odtiaľ zmizne rýchlejšie jag Inge z Búrlivého.

Poslednýkrát vyhrali Baggies na ligovej tráve Chelsea v roku 1978, pokiaľ veríte štatistikám, potom pozor aj na druhú stranu. Tréner hostí Tony Pulis stopil doteraz viac tipérskych peňazí ako je ľudí na facebooku. 1.3 versus 14.5, skúsime 3:1.

MAN UNITED – TOTTENHAM

Vitrínová remízovka môže skončiť všelijako, pokiaľ vsádzate srdcom, nespáľte si prsty. Gól strelí Kane a Jose bude znova smrkať, že po vymyslenej penalte. Ak máte slinu, 2.2 versus 3.7.

LIVERPOOL – WEST HAM

To, čo vyrobili Reds naposledy na tráve Bournemouthu vzalo Kloppovi dych a miliónu tipérov polovicu účtu, dostať štyri góly za polčas od drobca zo stredu tabuľky, to len tak nedokáže ani Osasuna z chvosta La Ligy. Obrana a obrna sú si často svinsky podobné.

Na decembrovej hrude Anfield Road sľubuje Sadio Mane bilicovcom plnú plienku a škaredú predvianočnú kefu, kurzy 1.3 versus 11.5 trochu zabúdajú na to, že Coutinho je furt mimo hru a Bilic zas líška balkánsky mazaná.

S heslom Futbal je ako život, je loptou v rukách šance sa s vami znova lúčim, nezabudnite, že Premier League kopeme aj v utorok a stredu a dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko