Sledujte nás

Timove postrehy

Postrehy (nielen) zo športového života, vol. 7

Dnešné postrehy budú o kupovaní obalu na noutbuk, aviváži, parlamentných voľbách a Emirátoch. Tak poďme na to.

Postrehy (nielen) zo športového života 7

Zima sa blíži, treba sa mi učiť a aby toho nebolo málo, Greta T. chcela Nobelovku. Vitajte pri postrehoch, sviatočný kolektív. 

Minule som si tak hútal, kde sa dá kúpiť nejaké kvalitné víno. Dostal som odporúčanie na známu vinotéku, ktorú s obľubou využívajú všetky slovenské most famous celebrity, politici aj športovci. Keď som potom z toho Kauflandu vychádzal, B. sa zmienila o potrebe kúpiť si obal na noutbuk. Na parkovisku pred Nay elektrobyt presne 3,5 auta, ale veď skúsime. Vybraté, ide sa k pokladni. Milý pán pribehol pravdepodobne zo skladu, nablokoval, opýtal sa na zákaznícku kartičku /ak nemáte, čo tak stráviť o 15 min dlhšie v obchode, získať zľavu 2% na nákup nad 956 eur a zapojiť sa do súťaže o parnú žehličku/, a potom to prišlo. Po jeho zdvorilej otázke, či nám náhodou netreba aviváž (pri pulte ako akciovka), bolo tak divnô smiešnô trápne mne zaňho, jemu za nás a vlastne asi tak každému za každého. To si predstavte, že prídete do kaviarne a tam na vás čašníčka po prosbe o kapučíno spustí: To spravíme rovno aj krvný obraz pán Gašper, to inak nejde. 

A čo to má všetko spoločné? Že nápoje, aviváže a iné záležitosti majú tak ďaleko od elektroniky, až k nej majú blízko. To isté platí aj o našich parlamentných voľbách 2 zero 2 zero. Aj keď sa konajú o cca štvrťroka, debaty na internetoch či pútače pri cestách už teraz dosahujú tak absurdný level, asi ako info, že Greta T. upozorňuje verejnosť pred falošnými Gretami T., go drunk you are home. Je občianskou povinnosťou i právom ísť voliť a budem sa opakovať keď napíšem, že ak neviete koho ÁNO, stačí vedieť, koho nie. 

Ľudia sa často nechajú oblahamútiť vo veľkom a najväčšia humorina je, že zatiaľ čo sa freelancer Miloš (21) háda na fejsbúku s taxikárkou Nikou (33) o tom, prečo je ten taký a ten hentaký, generácia veku 65 a viac bez výhovoriek vstáva a ide krúžkovať v čase, kedy bezvetrie ešte ani stožiarom nepohne. Po transformovaní na športovú tematiku je to asi rovnaké, ako keď sa všetko prestížne trepe do Emirátov. Atletika bola, nasledujú MS 2022. Veď odpadávajúci športovci to nič, hlavne, že sa šejkovia posmiali, ha ha. Inak, zajtra pôjdem zo srandy skúsiť tety v makoše/cbačku, že jakym pohľadom na mňa kuknu po otázke: Kde nájdem v potravinách televízory. 

Buďte zdraví. 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Timove postrehy