Sledujte nás

Ifkine fejtóny

Ženské problémy

Keďže sa nám blíži MDŽ, povedala som si, že by nebolo od veci pozrieť sa na to, aké je ťažké byť v dnešnom svete ženou.

MDŽ ženské problémy

Keďže sa nám blíži MDŽ, povedala som si, že by nebolo od veci pozrieť sa na to, aké je ťažké byť v dnešnom svete ženou – najmä, pokiaľ chcete cvičiť a zdravo žiť.

Problém č. 1: Všetko je priveľké

Ak ste niekedy pozerali rôzne „crash-testy,“ určite ste si všimli, že pri nich používajú figuríny veľkosti „priemerného človeka“ – teda muža výšky 180 cm a váhy 85 kg. Nechápte ma zle, nie som zas až taký drobček (171 cm), no ak si chcem zacvičiť s olympijskou tyčou, tak proste nedočiahnem na miesta, kde by som ju mala chytiť. Idú mi ramená vyskočiť, ako sú tie miesta ďaleko od seba. Zvláštne, že manžel (189 cm) ani švagor (186 cm) sa nikdy nesťažujú…

Problém č. 2: Zavadzajúce „prednosti“

Ach, áno, nejeden gentleman sa otočí za kyprým poprsím. No skúšali ste s tým cvičiť? Jedna vec je, že od veľkosti D prakticky nemáte šancu zohnať športovú podprsenku. Pri prudších pohyboch všetko skáče a natriasa sa, čo nie je ani estetické a ani príjemné. A skúsili ste s veľkými prsiami cvičiť biceps? Robiť kliky? Panstvo, nedáte to. Nepustí vás vlastné telo. 

Problém č. 3: Chuť niekoho nakopať

Nejeden gentleman má nepríjemnú skúsenosť so svojou milovanou počas „jej dní.“ Neberte to osobne, páni, aj vy ste občas neznesiteľní, no faktom je, že vplyvom hormonálnych výkyvov sme niekedy naozaj nepríjemné. A ako hovorí jeden kreslený vtip, ak na teba žena vrčí, hoď jej čokoládu a vzdiaľ sa. No, a teraz mi povedzte, ako si po tej čokoláde udržím líniu..!

Problém č. 4: Milované prírastky hmotnosti

Chceme mať deti. Sú skvelé. Žerú nervy aj čas, občas vreštia a trucujú, no život bez nich nemá šťavu. Bohužiaľ, jedno, čo na nich naozaj nemusíme, je nepríjemný vedľajší efekt ich príchodu na svet: kilogramy. Zhodiť ich nie je až také jednoduché. Celkom stačí, že si Jeho Roztomilosť vyžaduje viac pozornosti a už máte celkom rozhádzaný režim. Zúfalá a vyčerpaná mamička potom radšej rýchlo zlopne čokoládu, než aby si pripravila šalátik s kuracím mäskom…

Problém č. 5: Každý všetko rieši

Moja mamka bola zo mňa občas zúfalá, pretože som nikdy nebola expert na dress code a nezáležalo mi na vizáži. Bohužiaľ, poznám mnoho mladých dám, ktoré by šli cvičiť, a občas aj zájdu do fitka, ale… nikdy zo seba nedajú 100%, lebo by sa spotili a už by nevyzerali tak sexy. Ja som tento problém natrvalo odstránila tým, že máme domáce fitko, ale… chápem tie, ktoré to proste „nedajú“.

Problém č. 6: Diétne šialenstvo

Majstri marketingu vedia, že ženy riešia svoju postavu akosi viac ako muži. Na rozdiel od gentlemanov, ktorí vedia, že treba dvíhať činky a dať si po nich proteín, pre dievčatá je tu asi tristo rôznych diét a cvičebných programov. Nasleduje večné jo-jo a výsledok nulový. Alebo ešte horší ako bol.

Problém č. 7: Nikto nám nerozumie

Hovorí sa, že je len jedna vec, ktorú nedokáže ani Chuck Norris: rozumieť žene. A hej, je to fakt – občas sme náladové, meníme diéty ako ponožky (no dobre, ako kabelky), meníme sa po deťoch. Páni, nepokúšajte sa nás pochopiť. Len nás ľúbte. A vždy majte po ruke čokoládu. Na sebaobranu. J

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Ifkine fejtóny