Sledujte nás

Timove postrehy

Život spoza nugátových mreží: 70 zdrojov mala, aj tak hoax privítala

Z posledných týždňov začínam mať pocit, že na Slovensku vzniká nový národný šport, na ktorý bude aj olympiáda prikrátka.

Život spoza nugátových mreží: 70 zdrojov mala, aj tak hoax privítala

Poznáte ten pocit, keď vám názov songu perfektne sadne ako titulok do článku, ktorý sa okrem iného teší aj nadmernému hejtu? Ja už hej. Vítam kolektív pri najnovšom vyliatí emócie nad súčasnou situáciou.

Síce známa spievanka s názvom 70 sukieň mala a aj tak sa nevydala (Twinsky ft. Laco Lučenič & Darinka) by sa dnes hodila skôr insta fashion guru modelkám, trocha pravdy si z nej ale vezmem aj do nasledujúcich riadkov. Z posledných týždňov začínam mať pocit, že na Slovensku vzniká nový národný šport, na ktorý bude aj olympiáda prikrátka – prekážkový beh s hlúposťou. Základom tejto disciplíny je sústredené predbiehanie sa v tom, kto bude skôr zdieľať na internetoch väčšiu somarinu. Finiš ani dĺžku na tejto trati ešte nemám domyslené, ale to je len otázka času.

A pritom, medailu by si získal práve za to, žeby si sa rozhodol nezúčastniť. Radšej by si viac natrénoval, načítal či poradil sa s odborníkmi z fachu. To len taká rada, ombre. Keď konfrontuješ /zväčša v komentároch/ človeka s tým, že má nepravdu, často dostaneš odpoveď: TI VIEŽ, DE*YLKO. Tam nepomôže ani Doktor Dom. Stále si však pred uverejnením nejakej správy z nejasne uvedeného zdroja od autora Pavel xx či ADMIN 421 predstav takú malú tancujúcu postavičku na pleci (ľubovoľný výber, za mňa Iron Man) ako ti šepká: „Hej, ty, psst, čekni ešte aspoň dvakrát či táto správa nie je náhodou najväčší bullshit, aký kedy uzrel svetlo digitálneho priestoru, diki.“

Zdrojov so správnou ak nie najjasnejšou, tak aspoň s niekde smerujúcou ideou, je tak veľa, že aj tých 70 z titulku mi už príde ako miniatúrne číslo. Narážam napríklad na správy ohľadom toho, ako naše zdravie devastuje nosenie rúšok, že ono to aj dokonca zabíja. Vieš čo možno zabíja? Vypi savo, zhĺtni tabletku do umývačky riadu alebo počúvaj desať hodín Hafanana od Maduar. Potom sa ozvi. Ak nosenie rúška zabíja, potom to všetci zdravotníci, hasiči aj maliari mali za sebou ešte dávno pred covidom. Fasa, diki, teraz nebudem z tej predstavy spať.

Za ostatné týždne sa našlo vždy niečo, do čoho si mohli ľudia so zmyslom pre hoax kopnúť. Plošné testovanie však vytiahlo svetielko nádeje a dalo facku všetkým ľudom, ktorí vedia jedinú nefalšovanú pravdu. Stále sa snaží predrať aj vlna podložených zdrojov a ak nezaberú ani tie, potom je fakt na vine toho celého len Bill Brány. Len on nemá čo na práci, len kontrolovať emailovú schránku pani Dušany. Májgot.

Moja snaha o akúsi osvetu v ostatných riadkoch nemusí byť každému pochuti, ale tak pohoda, nie každý sa rozumie, xixi. Ostaňme súdržní, zdraví, pomáhajme druhým, chráňme sa viac ako hentá právnička chránila svoju tiež mierne ujetú klientku v Košiciach ale čo hlavne, držte sa, kolektív.

Dodatok po prvé: Všetky mená, označenia, prirovnania aj tituly v tomto článku neukazujú na konkrétne osoby či veci a slúžia výlučne mojej šiši fantázii na šírenie snáď kus náučného humoru v týchto ne/časoch.

Dodatok po druhé: Po prehre Manchestru United som kamarátom / priaznivcom rozposlal situáciu, kedy hráči MUFC pred gólom bránili každého a zároveň nikoho. Čakám na reakcie.

Pri ďalších spomienkach zo Života spoza nugátových mreží, covidenia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Timove postrehy