Sledujte nás

Tipérska poradňa

Tipérska poradňa: Liga Národov, 18. novembra 2020

Liga maródov je pre mnohých sťaby kiahne – treba len prečkať a potom žiť normálne ďalej.

Holandsko - Wijnaldum
Foto: SITA/Dean Mouhtaropoulos/Pool via AP

Liga maródov je pre mnohých sťaby kiahne – treba len prečkať a potom žiť normálne ďalej. Nech už máte o tejto medzinárodnej súťaži akýkoľvek názor, jej stredajší program prinesie nálož dobrého futbalu. Vítam kolektív.

Anglicko – Island

Keby mohli byť štadióny zaplnené na doraz, Island by bol synonymom pre plošné testovanie – príde celá krajina okrem detí a seniorov nad 65 (sorry Zdena). Dnes však nie je islandským futbalovým problémom len neprítomnosť fanúšika. Island nepostúpil na EURO, prehral ostatných päť duelov v Lige Národov (ďalej len LN, zn. šetrím klávesnicu) a na prázdnom Wembley mu v stredu od 20:45 nepomôže ani Sigurdsson, ani klakson, ani plafon… Anglikančania po dvoch prehrách nemôžu kráľovský ľud zraziť ešte viac na kolená, a preto sa očakáva jasná jedynka. Tipsport hovorí 1,18 – nezarmúti.

Belgicko – Dánsko

Keby bola skupina 1 v LN trieda na základnej, Belgicko a Dánsko sú popri Anglicku a Islandu tí bifľoši. Pekná forma, kvalitné kádre, po piatich zápasoch len po jednej prehre. Pred bruselským zápasom sa stávkové až veľmi prikláňajú Belgicku (1,67), pričom hostia plný Øptimizmu môžu pokojne strhnúť šouku na seba (nepochopených 5,14). Vedenie komory anonymných tipérov odporúča jednotku, ja radšej markízu (chi chi). Dobre teraz vážne, farma je fakt somarina.

Bosna a Hercegovina – Taliansko

Bosna sa ocitla v takej skupine, že ju mohla buď na celej čiare vyhrať alebo na celej čiare pojekaziť. A hľa, druhý scenár stal sa osudným. Preto môžu aspoň zo cťou dohrať a posnažiť sa o prekvape… wait… to mi nevychádza. Taliani (1,37) dnes neprehrajú a ak dostanú gól, dajú zaručene ďalšie dva (komora an. tipérov approves).

Poľsko – Holandsko

Mať tak korunku navyše a Harryho neviditeľný plášť, cestujem smer Chorzów za tou najlepšou futbalovou podívanou. Poliaci síce v skupine vyhrali len nad futbalovo chátrajúcou Bosnou, no ich tímový ghost môže byť v konečnom dôsledku viac než len obyčajný rider (ghost rider- to len pre účastníkov protestu a iných mentálnych atlétov). Holanďania pravdepodobne uchmatnú s tými drevákmi /myslím tú obuv/ v Poľsku tak či tak plný počet bodov, pričom 1,89 na Tulipánov je dámjapáni KURZ VEČERA.

Pan jeszcze może postawić na Lewandowskiego, docenia się dziś odwagę, przyjacielu. (3,92)

Česko – Slovensko

Staré príslovie vraví, že dovtedy hrala slovenská repre neatraktívny futbal, až kým sa s ním nezačala radovať z úspechov. Sme na EURE, viac mi osobne netreba. Po prihliadnutí na dobu trvanlivosti priemerného slovenského fanúšika by som však povedal, že už po jednom nevydarenom zápase môže byť náš tím po záruke.

Chlapci zo seba určite vydajú maximum, veď za posledné dni porazili dvoch extrémne náročných a nepríjemných ostrovných súperov, čo netreba brať ako možnú výhovorku, ale ako motivujúcu skutočnosť. Mentálne sme sa posunuli a mám skromné tušenie, že ak posadí Mazáňa, môžeme v Plzni uspieť aj s vianočným stromčekom. Plzeňské až potom, ombre. Zo solidarity… a vlastne načo solidaritu, poďme na rovinu – Česi sú sakra dobrý a kvalitný tím s dynamikou, ale my na nich máme! 4,28 na remízku (pre bohatých, teda chudobných, 6,77 na našu výhru). Jedem chlapci.

Tipy z voleja

Grécko – Slovinsko – X (3,27)

Kazachstan – Litva – 1 (1,94)

Albánsko – Bielo(PAVOL)rusko – 1 (1,80)

Maďarsko – Turecko – (+4 góly)

S tipovaním, zdieľaním praudy na internete a ohňom opatrne. A keďže z Harryho plášťa by mi asi trčali nohy, z tripu do Poľska nateraz nič. Čoskoro dočítania, kolektív.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Tipérska poradňa