Sledujte nás

Timove postrehy

Život spoza nugátových mreží: S pochybami do nového dňa

Pochybovanie je strašná vec a ja mám pocit, drahý kolektív, že to je prostý odraz doby.

Život spoza nugátový mreží - Kalvária Bardejov

The Beatles sa rozpadli, ĽSNS sa postupne rozpadávajú a aj keď ľudia otupiejevajú, nový sumár politicko-spoločensko-športového diania aka Život spoza nugátových mreží je tu stále pre vás, drahý kolektív.

Predstavte si, že ste jedna z najpopulárnejších a najvplyvnejších osobností v nejakom štáte. Žijete si spokojný a zabezpečený život. V štáte ale začne vojna. Ľudia prichádzajú o prácu, je vyhlásený núdzový stav a niektorí dokonca strádajú i základnú zdravotnú starostlivosť. Vy môžete byť v útrobách svojho paláca happy, že sa vás to až tak netýka. Zrazu sa ale necháte voviesť do omylu. Čo by to musel byť za štát, kde sa v takejto situácii necháte len tak voviesť do omylu. Dosť zakrývania, Fendi oblek nemali a na odberné pustili len 36 fotografov… 36? minulý rok som ich mala 37! Domča ale nie je Duddley z Harryho Pottera preto jej to na to piárko muselo postačiť.

Pravdou je, že zatiaľ čo si uťahujem z nedávnych udalostí našej niekdajšej na úrovni hrajúcej tenistky, je aj jej kauza celá postavená len na pochybepravde. Kde je pravda však vie asi len Harabin a keďže nie je prezident, nebude nám súdené poznať ju. Dominika spravila glupocinu, z ktorej ju síce nik nevyhrabe, ale ok, sľúbila, prišla, spravila. V dohode s rezortom zdravotníctva nepísali, že koľko tam bude musieť byť. A že prišli i foťáky a má ešte väčší hej? Neva, doma poucira slzy do dvoch stoviek naviac, nóbože. Chcem sa dostať k meritu veci, a to že aj keby teraz robila sedem dní na covidovom, i tak by bolo dačo zle.

Pochybovanie je strašná vec a ja mám pocit, drahý kolektív, že to je prostý odraz doby. Možnosti, internety, noviny, médiá a medziľudské vzťahy dávajú každému takmer neobmedzený prístup k informáciám, pričom každý si z toho berie po svojom. Covid? Americký blud na zastrašenie. Testovanie? Čipy do hlavy a ovládanie ľudí. Vakcína? Chémia do tela nechcem ani keby zaplacili. Kde sme sa to dostali?

V dobe, kedy medicínsky výskum prekračuje poznanie a posúva hranice, neveríme študovaným a fundovaným, ale tým, ktorým viac rozumieme. Pochyba je niekedy ako základná výbava pri odchode z domu. Mobil, kľúče, peňaženka, cigy, pochyby, môžem ísť. Och, ešte rúško, of crs.

Nechcem si predstaviť, žeby v 2020jedna buchol Černobyľ… to by bolo. Neodydem zdomu, klamete nas nezme ouce. Odpoveď na otázku, prečo ľudia neveria a furt hľadajú inú cestu, nepoznám. Ale tuším, že keby na Slovensko dnes prišlo i tornádo, tak s mentálnymi pochybovačmi od Nižných Klávesníc by to nepohlo, bo šak jasne, moste nam vzyat strechu, ale nevezmete nam hrdost… Džíízs, presne tak. Ťažko. Ale bude dobre.

S odkazom, že verím v lepšie zajtrajšky sa lúčim, kolektív. POČKAJ POČKAJ, KTO POVEDAL ŽE HARABIN NENI PREZIDENT?

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Timove postrehy