Sledujte nás

Timove postrehy

Lockdown stories: Ako zapadnúť

Zodpovedne rešpektovať lockdown môžeš len vtedy, keď nemáš lockdown v hlave. Niečo na tom bude.

Lockdown stories: Ako zapadnúť

Trasiem pravicou kolektívu pri najnovšej zbierke momentov z lockdownu. A keď už Stew nahodil rubriku zvieracích ftipov, tak kde sa chodí modliť židovský pes? Do psynagógy.

V utorok 19steho som mal najprv v pláne len taký domáci triatlon. Prekážkový beh na gauč, dvojhodinovku koordinácie nervov a prstov pri plejstejšne a na záver streľbu plechoviek na kôš (2/3, može súc). Nakoniec, že zapojím i kus aktivity. Niedlhá ani niekrátka prechádzka po okoľici má konečnú pri obchode. Tam ma však čakal len pohľad na bunču kľúčov /kľučoch, podľa vzoru hroch/ radostne visiacich z vnútornej strany vchodových dverí. Zatvorené päť min skôr ako píše na rozpise. Možno zajtra nechajú cetky o 5 min dlhšie, hej hej, nechaaaju možno dlhšie. V tomto prípade zamestnanci/kyne zapadli do žiaľ populárneho slovenského vzorca, že čoby len minútka v roboce navyše rovná sa Panbožkozavaruj.

Zapadnúť do generácie youngstaz chcú určite aj borci z kopca nad bytovkou, čo počas snehovej sezóny pripomína tréningový svah vo Flachau. Minimálne počtom účastníkov i diskutujúcich. Keď som v stredu prechádzal okolo, nemohol mi uniknúť dialóg, že „poď ideme už preč boii, ale nezabudni reprák do pitribodky.“ Buď je reprák nejaký nový nástroj na kĺzanie, abo som už len na také starý. A keď sme sa o pár sekúnd mali s chalanmi obísť na chodníku, jeden druhému, že „múvni sa nabok nech prejde“. Osobne som rád, že odkaz Mekyho Žbirku má vplyv aj na 14mínus.

Ale zapadnúť sa dá aj tak, že ste milá pani v chatovej oblasti a na snehoľadovom povrchu to za volantom skúšate na plné bomby rozbehnúť dokopca. Bratranec, bežec a borec René /známy aj z predošlých článkov/, ja ako technická podpora a ostatní chatári sme však napokon spojili sily a vozidlo nemenovanej francúzskej značky Ci(PÍÍP)en sa dostalo na vozovku bez ujmy. Že ďakujem a všetko dobré… aj vám naspäť.

Hovorí sa /teraz som vymyslel/, že zodpovedne rešpektovať lockdown môžeš len vtedy, keď nemáš lockdown v hlave. Niečo na tom bude. A čo si spieva vtáčik z kapely Pink Floyd? Another kolibrík in the wall.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Timove postrehy