Sledujte nás

Posilka

Ronnie Coleman: The King

Vravia, že sa jednoducho objavil a všetci odpadli. Všet. Ci.

Kukol som si na Netflixe dokument o Colemanovi. Ak vám meno nič nehovorí, potom že jeden z najväčších kulturistov tejto planéty.

Vravia, že sa jednoducho objavil a všetci odpadli. Všet. Ci. Triedenie svalov, ich kresba, masa – niečo, čo dovtedy nikto u nikoho a nikde nevidel. Kusy mäsa z neho doslova viseli, vtipálek tvrdí, že sa Bohu pri jeho tvorení musela pokaziť formička. Prepočítajte sto35 kíl na 180 cm v stoji.

Váhy, ktorými taký Arnold Švarci s partiou kulminovali tréning nepoužíval Ronnie ani pri rozvičke. No proste zverina. Keď mi oči brázdili jeho herkulovské telo verného policajta, zadumal som, ako u nich doma vyzerá také wecko, a či by mu pri jeho BMI nepichli na Slovensku čo i Sputnika a pre istotu hneď zajtra. Osemkrát za sebou Mr. Olympia, “pojď sem kam jdeš”. (1998–2005)

Dnes je Ronnie nastálo o barlách. Početné operácie, neraz za ohromné sumy, napriek tomu mnohé s nulovým, až mínusovým výsledkom. Permanentná bolesť, slabunké vyhliadky, že urobíš pár krokov niekedy aj sám. Daň za to, že si bol raz najlepší.

Na chvíľu sa zamyslím, či to, že v niečom dokážeme ísť do extrému a za každú cenu nám stojí za to. O čom by ale bol tento celý náš svet, keby sme boli všetci rovnakí…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Posilka