Sledujte nás

Timove postrehy

Lockdown stories: Bežkársky zápisník po druhé

Najelegantnejší národný šport v regióne mi skrz skvelých ľudí poslal pozvánku na ďalší zážitok.

Lockdown stories: Bežkársky zápisník po druhé

Zvykli mi hovorievať, že bez lockdownu by som bežky asi neobul. Zvykli mať pravdu. A vedeli ste, čo sa kričí na západniarskom pochode za zdravie lesov? Nepál. Vítam kolektív.

Najelegantnejší národný šport v regióne mi skrz skvelých ľudí poslal pozvánku na ďalší zážitok. V utorok 9tehodruhý je hlboko predpoludním v Bardejove také počasie, do ktorého ani že druhé oko neotvoriť, nie to ešte vyštafírovať sa na rešovské super dží. Po telefonáte s Vlhovou mi dnes však neostáva nič iné, len zachrániť slovenskú snehovú kultúru a znova sa oddať bežkárskemu zážitku s modlitbičkou, že lepšie zbierať body do teska jak seba zo zeme.

V Mekke slovenského bežkárstva náš čakala hmla a podmienky, aké si pamätá maximálne sovietsky zväz priaznivcov zimných športov. Ale nielen o tom som chcel. Obúvame si… ntajak, moja polovička #B si obúva bežky sebe a po pomerne krátkom časovom úseku s tým pomáha aj mne, za čo jej touto cestou vyjadrujem mnohonásobnú vďaku. Sťaby úderné duo bardejovského okresu sa vydávame bez ideálnej stopy naprieč zahmlenou lúkou južného Bardejova. Po cca 300m si uvedomujem, že keby ma trikrát otočíš a pošleš k autu, sa vidíme budúci rok, ombre.

Po ceste stretneš kolegov z fachu, potrieš nervy i bežky, hore zamakáš, dole sa odvezieš. Minister zimných radovánok odkazuje, že mám za sebou skoro 100 minút nefalšovanej snehovej radosti. Nemôžem nesúhlasiť. Cestou naspäť sa hrdo napojíš na vytvorenú stopu, pri aute pohladkáš kolená za fajn spoluprácu a aj na konci dňa furt vyžaruješ radosť, ktorú máš z akejkoľvek športovej aktivity na rozdávanie.

Minule sa mi ktosi sťažoval, že kvôli dištančnému štúdiu stráca pojem o svojom odbore. Asi preto mi na otázku, čo je Archimedov zákon, odpovedal, že sorry ja študujem fyziku bro, nie právo. Zavaruj.

Prirodzene, ostávame zdraví a držte sa, kolektív.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Timove postrehy