Sledujte nás

Timove postrehy

Lockdown stories: Keby som tak vedel strieľať

Podľa insta prieskumu sú bežky najobľúbenejším športom lockdownu 2021. Veď by otvorili len jedno lyžiarske stredisko, by som chcel vidieť.

Lockdown stories: Keby som tak vedel strieľať

Dni bežia ako voda a aj keď som tomuto prirovnaniu nikdy úplne nepochopil, pozdravujem kolektív pri najnovších príbehoch z lockdownu.

V pondelok 15steho vstávam a pri každorannom rešerši internetov ma zaplavuje čoraz väčšia vlna informácii o Sčítaní obyvateľov, domov, bytov a ostatných ov. Čo sa tohto týka, existujú tri skupiny ľudí. Prvá sú tí, čo bez blbých poznámok a aj s minimálnym inteligenčným kvocientom vyplnia formulár so základnými otázkami, pričom podporia tzv. výskum, ktorý zaviedla ešte Mária Terézia. Do druhej patria tí, čo si z toho robia džouky a do vierovyznania píšu všetko možné od Svedkov Liehovových až po Harryho Pottera. Neotravuje, niekedy rozosmeje.

Ale tretia, to ti je hŕstka umelcov. Známi aj ako mentálni atléti, sa v komentároch predbiehajú, kto napíše v jednej súvislej vete viac vulgarizmov a zároveň gramatických chýb. Vraj Matelkov vímisel, že najprv kovit, teraz nás chce sčítať, mi sa nedáme! Presne tak, toto je ten celý diabolský plán, ktorý premiér Matovič kuje už desať rokov s Billom Gatesom v hradnej veži, okolo ktorej lietajú havrany a v pozadí trieskajú blesky a hrá klavírna démonická hudba. Ach jaj, keby som tak vedel strieľať si viac z primitívov v komentároch, musel by som mať viac voľného času a menej rozumu.

Za ostatný týždeň som sa naplno oddal bežkám, lebo veď podľa insta prieskumu sú bežky najobľúbenejší šport lockdownu 2021. Veď by otvorili len jedno lyžiarske stredisko, by som chcel vidieť. Ale nie len o tom som chcel. S #B sa vyberáme najprv vyberáme na Grigľovu roveň (fakt neviem, kto vymýšľal tieto poeticko-dobrodružne znejúce názvy) ale môže súc. Dva dni na to brázdime krátko pred západom slnka horizont nad Lukavicou, odkiaľ nás vyprevádza srnečka ladne skákajúca skrz objemnú snehovú perinu kdesi do lesov. A za ňou gepard. Nene, srandujem.

Na konci ďalšieho bez pádu zvládnutého zážitku ešte vychutnávam posledné denné slnkalúče lámajúce sa o zamrznuté kopce s myšlienkou, že bežky sú síce super a keby som tak vedel strieľať, bol by som aj tak najhorší biatlonista na švece.

S prianím od fanúšičky pandy, žeby si konečne rada zahrala aj vo farebnom filme, sa s vami na dnes lúčim, drahý kolektív.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Timove postrehy