Sledujte nás

Futbal

Dvaja spoza piva: PSG – Bayern

Naše ideologické futbalové poznatky síce neznamenajú v konečnom dôsledku veľa, ale pre nás v ten moment znamenajú úplne všetko.

Neymar v súboji v zápase PSG - Bayern
Foto: SITA/AP Photo/Francois Mori

Naše ideologické futbalové poznatky síce neznamenajú v konečnom dôsledku veľa, ale pre nás v ten moment znamenajú úplne všetko. Vítame kolektív pri hodnotení utorkového štvrťfinále Ligy majstrov, samozrejme v tandeme Spoza piva.

Peťo

Kto vie, aký výsledok dvojzápasu by svietil na ukazovateli v Parku princov, ak by mohol nastúpiť Gnabry alebo Lewandowski. Alebo obaja. Jasné, opory absentovali v oboch mužstvách, ale ak ti chýba 44 gólov v sezóne ako na strane Bayernu v podaní vyššie spomínanej dvojky, tak je to trošku iné tekvicové lattéčko ako nejaký Veratti s Marquinhosom. Prečo? Lebo máš vpredu Mbappého a Neymara.

A potom máš v mužstve aj prašivca zaplakaného Paredesa, absolventa VŠMU, člena činohry PSG a jedného z juhoamerického hereckého tria spolu s Neymarom a Di Mariom, ktorí plakali, ležali, rozkladali rukami pri každom kontakte aj nekontakte. Chlapci, keby ešte v dnešnej dobe hral Tomáš Řepka, tak po jeho jednom povestnom blikanci by ste nedohrali. Ani jeden. V momente.

Bayern doplatil na zranenia, únavu a na to, že dnes nemal koho hodiť do zápasu z lavičky. PSG ťažilo z toho, že… že Bayern nemohol. V ďalšom kole, ak sa nič šokantné nestane, vyletí Neymar aj celý jeho kabaret na Pepovom City. Iba že by som sa zase mýlil, čo je spoza piva viac ako pravdepodobné.

Timo

Aj na základe včerajšieho zápasu sa držím tvrdenia, že Paríž nemá okrem útoku čo ponúknuť. Že je to málo? Možno, ale pre nich zároveň všetko, čo potrebujú. Faktorov mnoho, výhovoriek ešte menej. Mbappé a Neymar sú v istom okamihu ďaleko najlepším útočným duom, ale maximálne tak osobitne.

Neymarko s nervami pevnými jak ranná októbrová námraza je tak dobrý hráč, ako je otrasný profesionál. Že odišiel z Barcelony lebo pri Messim nevynikne? Máš problém chlape, lebo to sa ti nepodarí ani pri Mbappém. Paredes a Di Mária dnes doplnili skupinu hráčov, ktorých reprezentujú plné peňaženky ale takmer prázdne hlavy, teda čo sa týka férovosti a prirodzenej fyzickosti vo futbalovom zápase dospeláckej kategórie. Vtip dňa nastal v momente, keď sa Navas a Paredes navzájom sundali a aj tak odpískali faul Bayernu. Sinevidel.

Bayern vypadol a Paríž ide ďalej a je len dúfam, že ak sa dnes vydarí postup Pepovi, v semifinále to bude pre farmárov taký Last Dance, čo nepamätá ani Džorden.

Chelsea prehrala a vyhrala zároveň, presne ako Parížski. Ta veľa šťastia no…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal