Sledujte nás

Futbal

Dvaja spoza piva: Streda v Lige majstrov, 14. apríl 2021

Tretí deň v týždni, dva zápasy a jedna nevymeniteľná Liga majstrov. Vitajte pri pohľade na stredajší program spoza piva, kolektív.

Salah - Liga majstrov Real Madrid - Liverpool
Foto: SITA/AP Photo/Manu Fernandez

Tretí deň v týždni, dva zápasy a jedna nevymeniteľná Liga majstrov. Vitajte pri pohľade na stredajší program spoza piva, kolektív.

Liverpool – Real Madrid

Peťo

Podarí sa domácim otočka ako počas víťaznej jazdy v roku 2019? Keď sa im podarilo naložiť štyri kusy Messiho Barcelone, ktorá ešte vtedy nebola tak biedna ako je dnes, prečo by sa im to nepodarilo aj proti Realu, ktorý hejteri ale aj vlastní fanúšikovia opisujú ako mužstvo, ktorému odišla para spolu s Ronaldom a zároveň, že Zidane nie je vhodným trénerom?

Prečo nie? Lebo na tomto zápase bude o 53 394 menej platiacich divákov ako tomu bolo proti Barcelone. A keďže sa Liverpoolu podarilo v aktuálnom kalendárnom roku vyhrať na prázdnom Anfielde presne o jeden zápas viac ako sa to na Anfielde tento rok podarilo Realu Madrid, nedá sa povedať, že by pri tejto fazóne domácich dalo o nich hovoriť ako o favoritovi.

Real už ukázal, že vie hrať veľké zápasy. Pri sledovaní ich zápasov v tejto sezóne mám pocit, že vedia hrať len tieto veľké zápasy. Eibar, Cádiz, Levante, Šachtar… načo prepotiť dresy? Škoda aviváže, treba šetriť pri prerábke štadióna a všadeprítomnej koronakríze. Kto by to bol na Real povedal tesne pred koncom skupín, že bude na prahu semifinále. Myslím, že večer to bude X. 1:1.

Timo

Liverpool s Realom by som videl na legendárnu otočku asi len vtedy, keby Liverpool hral s normálnou obranou a Thiago bol udomácnená letná posila s rozdielovosťou svetovej triedy. Mám rád The Reds, ale po pohľade na všetky dostupné faktory dnešnej snahy o úspech by to LFC vyšlo len za predpokladu, že Real odohrá najhorší zápas a Liverpool ten najlepší. Možné to stále je. Ale na % sa nepýtajte, ani ja sa radšej nepýtam.

Liverpool musí dať dva góly, hráčov na to má, ale či má aj hráčov na to, aby zas nejaké góly nefasol, to je neznámou. Zidane má šťastie, že má šťastie a že hráči Realu si svojimi skúsenosťami postrážia veľakrát vedenie aj on their own. Tipujem 2:1.

Dortmund – Manchester City

Peťo

V tomto prípade sa čakalo, že druhý zápas bude iba formalitou. Možno to pred týždňom podcenil Pep, možno jeho zverenci, možno je to kombinácia oboch alebo sa Dortmund vyhecoval k životnému výkonu pretože si hráči mysleli, že Pep ešte stále trénuje Bayern a proti ním stojí ich bavorský rival. Ktovie… Motyka pred týždňom nevystrelila, ale iba jemne poskočila a dnes veru opäť nevyskočí. Aj tu bude domácim chýba žltá stena a celkovo cirka 80-tisíc priaznivcov.

To sa ti hrá doma inač, keď nepočuješ nič… a keď nepočuješ doslova nič. Večer 0:2.

Timo

Dva jedna na domácom trávniku je taký výsledok do odvety, že pesimista zvažuje i ten drôt do oka. Pepe prerotuje zostavu a furt bude mať na ihrisku skoro to najlepšie, čo guľatý prestupový trh ponúka. Pamätáte si, čo rozdeľuje snahu od kvality? Dvojzápas. Presne tak. Dnes v vypreprázdnom Signal Iduna Parku dva pre Pepa.

Reklamy
Stávka bez rizika za 50 € vo Fortune na prezidentské voľby 2024 - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal