Sledujte nás

Šesť otázok

Šesť otázok: Erik „The eLiVe“ Sith

Na našich šesť otázok odpovedá jeden z najlepších profesionálnych CS:GO hráčov na Slovensku, ktorý momentálne oblieka farby tímu Enterprise.

Erik Sith - The eLiVe
Foto: ENTERPRISE esports / Facebook

Jeden z najlepších profesionálnych CS:GO hráčov na Slovensku, ktorý momentálne oblieka farby tímu Enterprise. V našej rubrike Šesť otázok spovedáme Erika Sitha, ktorého vo svete e-športov všetci poznajú pod prezývkou The eLiVe.

Ako si sa dostal k CSku a na profesionálnu úroveň?

Ako mladý som hrával Counter-Strike 1.6 pre zábavu HNS módy, Furien módy a tak. Ku CS:GO som sa dostal na strednej škole v prvom ročníku, kde ma spolužiaci prehovorili, aby som s nimi hrával. Od prvého momentu ma to začalo baviť a práve vtedy som sa rozhodol, že to budem hrávať profesionálne.

Ako vyzerá bežný tréning s tvojimi aktuálnymi spoluhráčmi?

Začíname hrávať denne od 10:00 do 12:00 teóriu, následne hodinka pauza na obed a pokračujeme od 13:00 do 17:00 s tréningovými zápasmi. No a večer už podľa chuti každý individuálne.

Kto je tvojím najväčším vzorom vo svete e-športu?

Mojím najväčším vzorom je electronic. Myslím si, že je to neskutočný hráč a že robí strašne veľa za strašne malý čas pre jeho tím.

Čo považuješ za svoj doposiaľ najväčší úspech?

Náš posledný výsledok na V4 Future Sports Festival turnaji, kde sme získali 5.-6. miesto a dokázali sme uhrať veľmi dobré výsledky s veľmi dobrými tímami na svetovej úrovni.

Česko-slovenská e-športová scéna sa posúva dopredu míľovými krokmi. Kde sa vidíš ty o 5 rokov?

Nemám presnú predstavu, kde sa vidím ja o 5 rokov, lebo som sa naučil v živote, že to v mojom prípade nejde vždy tak, ako by som chcel. Aj preto nerozmýšľam, čo bude so mnou o pár rokov. No scéna sa posunula veľmi dopredu a vidím veľkú šancu pre hráčov, aby sa vedeli viac posúvať do zahraničia alebo na väčšie turnaje.

Ronaldo alebo Messi? 🙂

Messi.

Vďaka za rozhovor, Erik.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Šesť otázok