Sledujte nás

Anglicko

EPL: Everton v polokríze, Kloppovci s nabitým kalašnikovom

Včera som sa jej spýtal, či je ešte slobodná. Povedala, že ešte nie. Tha reku ešte stihnem dáky blog. Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Diogo Jota v zápase Liverpool - Southampton
Foto: SITA/AP Photo/Rui Vieira

Včera som sa jej spýtal, či je ešte slobodná. Povedala, že ešte nie. Tha reku ešte stihnem dáky blog. Vitajte znova za lamanč, priatelia.

Watford – Chelsea

Naposledy videl Tuchel nájazd dvoch útočníkov súpera na vlastného brankára v mladšom doraste Dortmundu, po fiasku proti hľadajúcim sa Devils dnes domáci WhatFour? schytá štvorku už dopolčasu a ja spoko risknem konečne dvacku na Wernerov hattrik. No joke, fellas.

Aston Villa – Manchester City

Gary Neville sa na adresu akadémie City vyjadril, že to ani nie je akadémia, skôr klonovací systém. Všetci rovnakí, sťaby prekopírovaní po Davidovi Silvovi. Šejkovci vyhrali posledné zápasy spoko aj bez Bruyna, Grealisha i Fodena a ako sa vyjadrili aj borci z Premier Sport, loptový manažment Pepeho ekipy je bezkonkurenčne najlepší na ostrovoch i na svete. Ak ho vo Villa Parku dokáže zlomiť nejaký Steven Gerrard, tak potom len vďaka metru snehu v Birminghame alebo „butcher tactics“ ala Rangers. Že pozdravuje Sparta.

Everton – Liverpool

Everton v polokríze, zatiaľ čo Kloppovci s nabitým kalašnikovom čo strelí z troch striel medzi tyče 2 góly. Tretí z ofsajdu. Ak v stredu večer uhrajú Toffees na Mersey tri body, vstúpim do SNS Anny Belousovej a ako všimné na ich snem si na krk zavesím rezeň, aby sa so mnou hral aspoň môj pes.

S otázkou prečo žiadame ženy o ruku keď sa nám páčia ich nohy sa s vami lúčim a dopremierligotania, kamaráti.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko