Sledujte nás

Futbal

Futbalové MS 2022: Senegal – Holandsko

Všetko je v živote raz prvý raz, ja v striptízbare, tabak v parlamente, Senegal s Holandskom na tráve.

Louis Van Gaal, Holandsko
Foto: SITA/AP Photo/Patrick Post

Všetko je v živote raz prvý raz, ja v striptízbare, tabak v parlamente, Senegal s Holandskom na tráve. Prvé futbalové rande víta história na Al Thumama Stadium, vitajte, priatelia.

V oranžovom drese tulipánov bola aj moja babka zvyknutá ani nie na veľké, ako skôr priam obrie mená, africkí novinári s ňou preto súhlasia, že Oranjes v miestnej krajine miliardového piesku už nie sú takí impozantní ako boli v časoch Bastena, Kluiverta či Nistelrooya. Jedným dychom ale dodávajú, že oceľová disciplína Van Gaala prezentuje presne onú komoditu, čo dodá jeho klonovaným hračičkárom armatúru do možnej výkonnostnej neistoty.

Víťaz afrického Cup of Nations sa na druhú stranu pýši sofistikovanou defenzívou, odkope ale turnaj bez Sadio Maneho, a to by bola verže mesačná výzva aj pre nejaký Bayern. Ako ďalej šepce babka, čierny kôň súťaže tak ostáva čierny, ale už nie až tak kôň. Stávkovky tvrdia jasnú tipérsku muziku, vzadu Virgil van Dijk, Nathan Ake, Matthijs de Ligt, vpredu Memphis Depay, Cody Gakpo, či Steven Bergwijn – pretlak bohatstva európskeho talentu nerozchodí krajina moslimov vraj ani v Mekke. Najčastejší tip je 0:2, euríčka nabíjajte pri 6,1 versus 1,5.

Ak neviete, čo je najsmiešnejšie na babke, tak potom dedko, ostaňte brosporťácky naladení na naše eggspertízy a dokatarovania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal