Sledujte nás

Futbal

V Katare pri bare, časť štrnásta

Zo sto ľudí na ulici nenájde 92 Ghanu na mape, keby sme u nás pod Tatrou mali hŕbu zlata, kakaa a ropy, tiež by nám to bolo jedno.

Ghana - Uruguaj, MS vo futbale 2022
Foto: SITA/(AP Photo/Ashley Landis

Peršouka v Katare, posledných 12 minút bez stredu poľa ukázala ako sa dá aj na MS hrať bandyhokej. Kto nevidel, najskôr o štyri roky. Ak vôbec.

Zo sto ľudí na ulici nenájde 92 Ghanu na mape, keby sme u nás pod Tatrou mali hŕbu zlata, kakaa a ropy, tiež by nám to bolo jedno. Intenzita tréningov na západe Afriky je každopádne vraj neraz taká vysoká, že hráči po nejednom grcajú trávu.

Ako máš kopnúť penaltu na majstrovstvách sveta ti vždy najlepšie poradia ľudia, ktorí penaltu na majstrovstvách sveta nikdy nekopali, keď ale čo i jednu za stavu 0:0 nepremeníš, môžeš byť za trest už o polčase o dva kusy dole. Ghana letí domov, Kudus čochvíľa z Amsterdamu na ostrovy. Zoom In.

Musíš byť doma veľký borec, aby ťa tréner postavil v rozhodujúcom zápase do základu ako kapitána aj s piatimi kilami navyše a stovkou za 17 sekúnd, keď ale spravíš pre svoj tím zo dva góly a súperovi nasadíš husličky aj v stoji, potom môžeš odhryznúť pleco spokojne aj Kličkovi. Uruguay utrpel Pyrrhovo víťazstvo, na letisku v Montevideu púšťajú Suarezovi na rozlúčku Cry me a river. Bo kde sa dvaja bijú, Son víťazí. Karma.

Viete, ako sa delí Gundogan? Na Gundogana v City a Gundogana v nemeckej repre.

Katarujeme čoskoro zas, أصدقاء..

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal