Sledujte nás

Anglicko

EPL: Derby v najfutbalovejšom meste planéty

Ak mal niekedy United šancu položiť dlhé roky úspešnejšieho suseda na ipon, tak potom práve dnes.

Rashford, Manchester United
Foto: SITA/AP Photo/Dave Thompson

Kedysi centrum obchodu s bavlnou známe svojím historickým prvenstvom v prevádzkovaní železničnej dopravy, rozsiahlou sieťou vodných kanálov, najstaršou leteckou kontrolnou vežou na svete, troma univerzitami, či hudobnými formáciami Simply Red, Take That, Hollies a Oasis.

Malá perla na zozname UNESCO, najfutbalovejšie mesto planéty – v prepočte na množstvo obyvateľov, veľkosť, pýchu, a slávu svojich dvoch klubov jednoznačne. Určite. Bezkonkurenčne… Konečná. Vystupovať. Manchester, priatelia…

Man United – Man City

Štvrtých Devils delia od úradujúceho majstra ostrovov okrem štyroch bodov v tabuľke dnes aj štyri míle autobusom, ak sa ti zdá, že v poslednej dobe niečo praská vo vzduchu, potom to nebudú Harryho Spare drísty v miestnom krbe ale zaručene švíky v Divadle snov na Starom Trafforde.

Ten Hagovi Diabli kopú sťaby pokropení vodou z Lurd, ak počítame aj pohárové zápasy, potom že osem výhier v rade. V lige nedostali čoby gól už 5 hodín, zabudni na októbrovú nakladačku 6:3 na Eastlands.

Rashford trafí už aj spoza plota, De Gea sľúbil, že dokiksoval, Mekvajer sa vyparil, Casemiro kopne do kovadliny a tá hodí iskru. Ak mal niekedy United šancu položiť dlhé roky úspešnejšieho suseda na ipon, tak potom práve dnes. Pri 4,2 versus 1,8 počkajme čo pribije na fejse Romana Tabak, inak vraj vyšívaná remízka za desať.

Brighton – Liverpool

Beatlesáci na južnom pobreží v hlavnom meste LGBTxyzUK môžu dnes vyhrať papierovo 50 zápasov zo sto, domáce Čajky 30. Keď to hodíš te cez per partes a Laffairovu krivku, potom Reds neprehrajú, domáci nevyhrajú a tebe sa zazelená tiket. Keď nie, ukameňuj Descartesa.

V Mančestri skús aj miestne ruské kolo, pošli selfu a dopremierligotania, kamarát. 

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko