Sledujte nás

Anglicko

EPL: Na severe Londýna nedeľná „čery on top“

Jeden blbý deň za Lamanč je lepší ako jeden skvelý kdekoľvek inde. Ak k tomu zoženieš aj lístok na Premier League, potom už nie je o čom.

Odegaard, Arsenal - gólová oslava
Foto: SITA/AP Photo/Alastair Grant

Jeden blbý deň za Lamanč je lepší ako jeden skvelý kdekoľvek inde na svete. Ak k tomu zoženieš aj lístok na Premier League, potom už nie je o čom. Vitaj v nedeľnom dianí ligy líg, kamarát.

Chelsea – Crystal Palace

Za mesiac v Atleticu nekopol Felix na bránu toľko čo v drese Blues proti Fulhamu za polčas, červená – nečervená, podobnú výživu na hrote borcov zo Stamford Bridge si nepamätám pomaly od čias Drogbu. Osud poslal doráňanú Chelsea na 10.miesto aj s kartami o ničom, ani cédečko ale neprehráva donekonečna. SW6 London verí v bod/y pre The Potters pri 1,7 versus 5,4.

Newcastle – Fulham

Jak by riekol Fero, na severe u svätého Jamesa futbalový kermeš jak sviňa, keby si popri ňom hviezdny Joelinton ešte nehrkol a hneď nato nesadol za volant, Howe ďalej popíja Fostera a prepína Netflix na Wednesday. V silnej zostave Magpies už aj snajper Isak, na štadióne, kde domáce pruhy dostali zatiaľ v sezóne iba 5 gólov a kde Cottagers nevyhrali od r.2009 nevykope hosťom čo i bod ani vrátivší sa delobuch Mitrovic. Pri 1,5 versus 6,6 ide aj Shearer tútu za sto.

Tottenham – Arsenal

Na severe Londýna nedeľná „čery on top“ a čas vyrabovať banku – skús na ulici nájsť čo i bezdomovca. Conte versus Arteta, ak zrovna nie si po rozvode s Kardašiankou a nie si ani Madonin adoptovaný syn, nestávkuj. A voľ si užiť výstavnú futbalovú pumelicu bitky o Londýn.

Dopremierligotania, priateľu.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko