Sledujte nás

Anglicko

EPL: Horšia ako menopauza je už len reprepauza

Horšia ako menopauza je už len reprepauza. To som si ozaj mohol radšej zaplávať s Robertom v potoku. Do psej matere…

Premier League 2023 / 2024 - 5. kolo

Horšia ako menopauza je už len reprepauza. To som si ozaj mohol radšej zaplávať s Robertom v potoku. Do psej matere. Vitaj konečne a znova za lamanč, kamarát.

Wolves – Liverpool

Bielsa poradil Nunezovi dobre, ak v minulej sezóne dosť trápiaci sa borec konečne konvertuje neraz priam živelnú doprednosť Kloppovho červeného ferrari, Vlk stiahne chvost už do polčasu.

Fulham – Luton

Keď rozdávajú rany malí, bolia rovnako silno. Na Craven Cottage očakávam derby podobné stretu Beloveža – Hažlín. S tým rozdielom, že na wecku nepotečie kref.

Man United – Brighton

Všetci v Divadle snov dúfajú, že Casemiro počas reprepauzy zhodil 6kíl a Antony prestal mlátiť herečku v spálni čarovným prútom cez gluteus. Brighton každopádne ide svoje bomby. A ak prehrá, porazil sám seba.

West Ham – Man City

Domáce Kladivo chce pri držaní lopty 32:68 vyklepať šejkovi kaftan, tí, čo čakáte na prvé zakopnutie lídra tabuľky, vraj je čas.

Newcastle – Brentford

Ako by riekol Lacko Borbely, proaktívny tempofutbal s explicitným kaunterpresingom na oboch stranách bude dnes na severe krajiny Wilka Dobyvateľa pointou duelu erudovaných taktík. Šouka, čo nechceš minúť. Góly padnú do všetkých sietí. Aj rybárskych.

Keď nemáš šťastie v láske, máš vraj šťastie v hre. Nechápem, prečo som minule netrafil ani jediný výsledok a tesne pred 60kou som furt slobodný. Hehehe.

Dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko