Sledujte nás

Anglicko

EPL: V lige líg už neradno veriť ani Nostradamovi

Čítal som, že múdrosť sa ukrýva všade. A že hlúposť sa neukrýva… S futbalom to nemá spoločné nič, prečo by ale na koniec roka malo, eh?

Premier League 2023 / 2024 - 20. kolo

Čítal som, že múdrosť sa ukrýva všade. A že hlúposť sa neukrýva… S futbalom to nemá spoločné nič, prečo by ale na koniec roka malo, eh? Vitaj naposledy v 2023 za lamanč, kamarát.

Man City – Sheffield

V prvom polčase proti Evertonu pepeovci bledí jak Blaha na Kube, v druhom ale s očakávaným herným pervitínom. Foden stále hadimrška, Bernardo Silva drahokam. Akoby nebolo dosť nemať Dokua, Haalanda a KDB, ešte aj Stones sa zranil, dokonca pri neodpískanom ofsajde a následnom zbytočnom súboji. To nakaká. Pri 1,08 vs 33 to na Emirates vyzerá na mlynček na mäso, v lige líg každopádne už neradno veriť ani Nostradamovi. Kevin, vráť sa.

Nottingham – Man United

Obrat, aký predviedli Devils proti Ville bol jedným z vianočných zázrakov, na City Ground je dnes načase staviť na Antonyho. Borec za svojich posledných 20 zápasov za United nezaznamenal ani asistenciu ani gól, pokiaľ doma zas nemláti frajerku a s prežehnávaním na pľaci to myslí vážne, treba mu dať šancu. Dumaj pri 3,2 vs 2,2.

Fulham – Arsenal

Arsenal je stále top ašpirantom na titul, kto sledoval jeho prehru proti Westhamu ani neuveril. Nateraz najpretlakovejšie mužstvo v lige nemôže ťahať smolu pridlho, dnes strelí chalupárom na Craven Cottage minimálne tri. Pri 5,7 vs 1,6 za mňa tutovica kola. Jesus.

So Silvestrovskou nocou nepreháňaj, aby tie prsty na ulici neboli tvoje. Pamätáš, ako to bolo s tou hlúposťou, eh. A dopremierligotania v 2024, kamarát.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko