Sledujte nás

Anglicko

EPL: Unikátne derby za kanálom

Mágia jej guľatého veličenstva v kráľovstve Albionu núka ďalšie dejstvo drámy svojho divadla, lístočky, priatelia…

MAN CITY – BOURNEMOUTH

Luxusná jedynka s mierou rizika rovnajúcej sa faktu, že ujo Blaha nepoužije slovo kiska v statuse. Šejkovia môžu byť po Lige majstrov futbalom presaturovaní, doma je ale doma, Čerešničkári chystajte kôstky. Na Etihade sa bude pľuť. Kref.

ARSENAL – TOTTENHAM

Kohúty z Wembley konečne uvidia ako vyzerá ozajstné steblo trávy, či na pažiti Emery Stadium pustia aj nejaký ten ukakaný bobek záleží na počte Diazepamov čo spolkne maratónsky šprintér Ozil. Na severe hlavného mesta sveta kopeme bomby, vykradnite cyperské schránky v Marakéši a položte na dva strelené góly. Kdekoľvek.

LIVERPOOL – EVERTON

V ligomajstrovskom Parku Princov premaľovali „Parížania“ Liverpool na Loserpoor aj vďaka tomu, že svet po troch rokoch videl Neymara šprintovať 30 metrov do vlastnej obrany, že Mbappeho nohy boli bleskovejšie než guľky Peaky Blinders a Henderson konkuroval rýchlostnými parametrami týpkovi s ročníkom narodenia ´72. No offence, mate. Na Anfield Road dnes proti modrým kamošom z mesta nebude zvíťazité dôležiť ale vyhrať, v ďalšom unikátnom derby za kanálom dupľom. Pozor na Salahovu kľučku. Je ako kúzelnícka finta – nik jej nerozumie, každý na ňu skočí. 

So stávkovaním vždy opatrne. Nič nie je horšie, ako zobudiť sa ráno mŕtvy.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko