Sledujte nás

Analýzy

FC BARCELONA – REAL MADRID

el clasicoDokonalosť pozostáva z maličkostí, i keď sama nimi určite nie je. V súboji supertitanov pôjde v sobotu 26.októbra 2013 na sakrálnej tráve Nou Campu hlavne o ňu. A a predovšetkým – o ne…

El Clasico sa v svojej unikátnej stratosfericko-gladiátorskej atmosfére vracia na zelený drn futbalovej zemegule po takmer ôsmich mesiacoch. Odišli tréneri, prišli nové hviezdy, a dokonca ani túžba poraziť odvekého soka neostala rovnaká, bo furt akosi rastie. V posledných 5-ich vzájomných zápoleniach králi z Madridu ani raz neprehrali, napriek tomu to ale bola práve Barcelona, ktorá si nasadila pomyslený vavrín víťaza posledného ročníka španielskej La Ligy.

Messi či Ronaldo, Neymar či Bale, sopka či dynamit, hŕba talentu či kopa geniality? Portugalský mustang CR7 trafil sieť Blaugranas v posledných 9-ich Clasicos hneď 9-krát, hrá vo forme, že dokáže skórovať pomaly i z konca tribúny, podľa mnohých bookmakerov je však v pravdepodobnosti trafenia sa do siete o prsia za drobcom Blaugranas Lionelom Messim /2.2 , resp 1.7/. Bale ešte v Reale /i vďaka zraneniu/ veľa neukázal, je od techniky a výbušnosti, až po silu a frizúru očividným prototypom Christiana Ronalda, a že plameň virtuóza z Walesu rozdúcha práve dnešné zápolenie, v to práve dnes verí celý Madrid. Neymar ponúka brazílskeho čarodejníka z opačného konca škály futbalových atlétov, dribluje väčšinou nie popri, ale okolo obrancov súpera, na 84% zbierajúc fauly jeho zadných radov, následne tak získajúc pre Messiho a spol nebezpečné štandardky. Strelecká futbalová sila na Nou Campe jednoznačne dosahuje svoj súčasný možný vrchol, kurz že oba tímy skórujú je tak očakávane nízky – 1.55. Ak tipnete 0:0, pošlite fotku. Pri kurze 20.

Porovnávajúc obrany oboch aktérov presúvam misky váh jasne na stranu hostí, kto videl zedéškarsku paródiu Mascherana a Piqueho v poslednom dueli Kataláncov proti Milánu v Lige majstrov, chápe, prečo je v FC Barcelona gólman Victor Valdes hneď prvým útočníkom celej jedenástky. A keď už brankári, myslím si, že aj tam má Real mierne navrch. Sorry, Viki.

Pusinky z Madridu sú v tabuľke 3 body za vedúcou Barcelonou, strata ďalších troch v metropole Katalánska by mohla o pár mesiacov bolieť o dosť viac ako dnes. Spýtajte sa Carla Ancelottiho…

Tak ako, útok Blaugranas /1.83/, či protiútok Merengues /4.6/? Musel by som sa opakovať, no filozofia velí jasne, aspoň teda tá z blogu Keď vsádzať na „lúzra“ sa oplatí. Šanca na takmer istý zisk ako hrom. I keď je moje srdce barcelonské, nedať IN PLAY na Real, a následne nepredať stávku počas hry /Lay Real/, je viac ako okrádanie vlastnej rodiny. You bet, boys!:)

Ak človeka vystavíte na zhruba 2 hodiny žiareniu o hodnote 600 Rontgenov, zvyčajne zomrie. Pozor dnes preto na hviezdy. Taká hromada a nakope sa nevidí hneď každý deň. Že Zážitok, amigos!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
1 komentár

1 komentár

  1. stew

    26. októbra 2013 at 8:10

    ta to jakkkiii fassa clanok:)))

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy