Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 24.kolo /nedeľa/

suuaaNa cestách prozreteľnosti niet náhod, a čokoľvek sa vám náhodou náhodou zdá, ňou vskutku nie je. Toľko futbalový determinizmus. West Bromwich Albion i Crystal Palace môžu v dnešnú nedeľu spoliehať práve a hlavne naň …

 

WEST BROM – LIVERPOOL

Domáci s jediným víťazstvom z posledných 13-ich duelov dnes bez Nicolasa Anelku zošitého v kolene siedmimi stehmi a AK, tak len s nie úplne uzdraveným Stephane Sessegnonom, aortou borcov z Hawthorns, proti Liverpoolu v takmer stopercentnej sile, Liverpoolu, ktorý v predošlom kole doslova zroloval koberec so smoliarmi z Evertonu. Sturridge napriek supervýkonu na Anfiled Road onehdy umiera na sebectvo, dnes bude kompenzovať prihrávky hádam aj v tutovke a pred prázdnou svätyňou the Baggies. S Luisom Suarezom strelil čierny diamant v 33 ligových stretoch 36 gólov, dnes spolu kopnú akiste ďalšie. 1.6 na výhru Reds je diablov kurzík, neverím že odoláte.

Skúsime 1:3, Sturridge, Suarez, Gerrard

 

ARSENAL – CRYSTAL PALACE

Flaminiho „sánky“, rozumej zákrok oboma nohami vpred z minulého kola vystavili Wengerovmu pilieru Gunners zaslúženú stopku na 3 zápasy, na Emirates však Delostrelci dominujú ľahkosťou, šarmom, a predovšetkým efektivitou, neprehrajúc tu 10 posledných súťažných duelov. Stratiť body proti Crystal Palace /14.miesto/ v čase, keď spadli o bod za Manchester City by bolo smrteľným hriechom celej Wengerovej ekipy, tým vašim menším bude, ak nenaložíte dobrú päťdesiatku na Gunners. I keď pri 1.24 na Arsenal by som radšej pri 0:0 počkal do 23.minúty. In Play.

Orly z Crystal Palace sú zatiaľ vonku slabí ako Pakistan v hokejovej presilovke, veriť v ich deň vzkriesenia práve na Emirates, to by že musela byť INÁ Veľká noc.

Skúsime 4:1, Giroud

 

Čo sa začne dobre, skončí sa zle. Čo sa začne zle, skončí sa ešte horšie. Preto neverte náhodám. A dočítania, priatelia:)

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy