Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 24.kolo /sobota/

swansea_city_logo_1280x800Šťastní si lístky do lotérie kupovať nikdy nebudú a merítko dávky šťastia je údajne, definitívne a raz a navždy nastavené – v našej DNA. Vitajte na ostrovoch dávnych Keltov, Sasov a Jútov, vitajte v lige najfajnejších futbalových elít…

WEST HAM – SWANSEA

Do Upton Parku, kde podľa Jose Mourinha hrajú najnovšie futbal moderné dinosaury z 19.storočia, prichádza Laudrupova ekipa labutí z Walesu už aj Jonjom Shelveym, Nathanom Dyerom a Jonathanom de Guzmanom, no stále bez klubovej zranenej ikony Michua. Swans vyhrali na domácom drne Kladivárov v histórii iba raz – tá písala rok 1956, a ani súčasnosť nie je ničím, o čom by ste písali babke v liste z vojny. Od novembra minulého roku získali títo totiž z 5-ich zápasov hraných vonku iba 2 body, trafiac sa do brány súperov iba dvakrát. Futbalové mäso najvyššej kvality hľadajte u muža s menovkou Bony. Wilfried Bony. Štepený klon Sturridgea má na účtenke strelených gólov zatiaľ 6 zásahov v posledných 6-ich súťažných dueloch Swansea. Mr.Hitman, otázka mikročasu, ktorý mecenáš naň zaloví v jazere Swans prvý.

West Ham prežil po svojom antifutbale na Stamford Bridge v minulom kole klinickú smrť, po 39-ich strelách Blues dokázal neinkasovať ani raz /0:0/, sám vystrelil jediný krát, dnes by ale mali domáce šíky Hammers posilniť už nové pušky Abdul Razak a Marco Borriello /žeby aj Antonio Nocerino?/. Kladivári doma v Upton Parku už 4-krát za sebou nevyhrali, navyše tu i bohato inkasujú, v posledných 3 dueloch v každom po tri kusy. Andy Carroll po zranení plaší tiene, trafí sa konečne dnes ?

Remízovému zápasu velí logika, tá však v tejto hre neexistuje, práve tak ako futbalová spravodlivosť nie. Inak by som už len za Joseho klikol jasnú dvojku.

 

huuhuhFULHAM – SOUTHAMPTON

Borci z Craven Cottage sa v súčasnosti nachádzajú v štádiu hlbokej orby vlastnej neschopnosti a na predposlednom mieste tabuľky pod čiarou ponoru, posledné 3 stretnutia v lige prehrali, z nateraz potápajúcej sa lode najnovšie zutekal i ozaj brilantný Taarabt /AC Milan/. Kdeže sú tie časy keď som z 5.rady na Craven Cottage priamo pri lajne obdivoval Murphyho či Van der Saara.

Southampton je výstavnou šťukou kolotoča Premier League, chlapci od svätej Márie plnia tribúny hernou modernou i disciplinovaným plnením futbalovej filozofie mladého Pochettina. Dnes by museli mať červení deň zaliaty smolu, aby si neodniesli z Londýna aspoň bod. 

 

STOKE – MANCHESTER UNITED

Strata United na prvú štvorku je stále len 6 bodov, s Matom, van Persiem i Rooneym /pri novej zmluve zarobí Wayne za minútu 36e/ sú Diabli navyše mužstvom s úplne inou bonitou. Dnes by mali Hrnčiarom doma na Britannia Stadium i keď nie úplne, no jednoznačne zlámať hrubé väzy.

A sledujte v živote svoje šance. Možno vám nakoniec napovedia, či tie lístky do lotérie života vôbec potrebujete. A dočítania, priatelia!

 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy