Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 32. kolo /sobota/

Aston Villa v Manchester United-300627

S riadením futbalového klubu je to ako s milovaním sa s morskou pannou. V oboch prípadoch je dôležité zamerať sa na vrchnú polovicu…


MANCHESTER UNITED – ASTON VILLA

Devils zostávajú v dueloch proti favoritom Premier League stále tí druhí najlepší na ihrisku, v minulom kole im proti City citeľne chýbal Van Persie /prehra 0:3/, nie však ďalší z chromých, ťažko definovateľných výkonov. Tak alebo onak, United ostávajú tímom prvého sledu anglickej futbalovej elity a ak dnes Vidic a spol ustrážia na Old Trafford Bentekeho, dajú birminghamskú Villu určite dole. Odvaha pri 1.4 sa už len pýta za koľko.

 

hull-city-stoke-city-premier-league-football-yannick-sagbo-geoff-cameron_3051906STOKE – HULL

Stoke nespoznávam. Nedávno ešte nekompromisne nemilované družstvo pruhovaných futbalových roľníkov formuje Hughes v pozerateľné zoskupenie nepostrádajúce iskru herného šarmu, štyri kusy v sieti Aston Villy v minulom kole by dvihli obočie i Brežnevovi. Odemwingie. Ward. Crouch. Stoke neprehrá. Vklad 10e na výhru Potters pri 2.1 je dobrým príkladom ako pochopiť, že najvzrušujúcejšie je šťastie, ktoré je mimo vašu kontrolu.

 

hazard-453331CRYSTAL PALACE – CHELSEA

Mourinhov buchar na miliardy prichádza rozbiť kryštálový palác a s ním i vskutku jedinečnú atmosféru v Selhurst Parku pri kurze 1.4. Palace bude bez strelcov Marouane Chamakha a Dwighta Gaylea vpredu v hryze sterilný, otázkou zostáva, či svojim inštinktom InPlay dokážete predbehnúť čas, v ktorom Hazard, Schurrle a Oskar zlámu Pulisove zadné rady.

 

Manchester-City-vs-Arsenal-2926019ARSENAL – MAN CITY

Čelný zraz dvoch tankerov Premier League neprežije ten naň menej pripravený. Arsenal pôsobí v závere sezóny infantilne, nezrelo a hlavne prekombinovane. City zosmiešnili skrz efektívnu hravosť a pragmatický futbalový um v minulom kole United, zlúpajúc ich do živého jak včera Emil grule na frištyk. Ak SkyBlues zopakujú fazónu z Old Trafford, nemá doma na Emirates Wenger Ltd. šancu. Obe strany hrajú All In, nechajme to dnes v Londýne na ne. Nevyspytateľný duel.

 

A ak nám dnes tipy nevyjdú, nezúfajte, i zajtra je deň. To sa už nedá povedať o prezidentských voľbách, preto šťastnú ruku, amigos. Hlavne aby to nedopadlo všetko na ficu … 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Analýzy