Sledujte nás

Analýzy

WORLD CUP 2014, 19.jún

qqqqqqqqqqq„Nemám rád nič, čo je anglické. Počasie, jedlo, futbal”. Jasné, zato my ťa všetci iba a len milujeme, Mario… Ty cipe.

KOLUMBIA – POBREŽIE DROGBOVINY

Už keď popíjal Wilfried desinu U Fleku mi bolo jasné, že to je na Prahu až priveľký pán. Futbalová ozdoba, hrajko, silák, technik, makenýn. Jeden z mála futbalistov, ktorí hrajú geniálne aj bez lopty, uvidíte na Estadio Nacional v Brasilii i dnes. S Didierom je Wilfried Bony smrtonosný tandem, ktorý proti Krištofom z Kolumbie nemôže prehrať. Prvý vzájomný zápas súperov vôbec.

URUGUAY – ANGLICKO

Naposledy som videl hrať Stevena proti Suarezovi keď kopali na Anfield bago, zato liverpoolsku superdvojku SaS Sturridge-Suarez proti sebe ešte nikdy. Uruguay pripomínal v svojom prvom zápase na Mundiale 2014 Messnera po zostupe z Nanga Parbat, belasým som onehdy z duše prial aj brazílske omrzliny s amputačkou ako bonus. Presne ako v Arena de Sao Paulo dnes. Karambaaa.

Sturridge Sterling Rooney. Must.

JAPONSKO – GRÉCKO

Estadio das Dunas v Natale dnes na jednej strane s džepän viktor kompany s Keisuke Hondom, na druhej s helénskymi nulingermi z Grcka s už si ani nepamätám kým. Keď hrajú dvaja to isté, nemusí to byť hneď remíza. Dnes aj keď teda nebudú, to najskôr bude.

Dočítania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy