Sledujte nás

Analýzy

WORLD CUP 2014, 21.jún

aaaaaaaaaaaaaaKostarika bola prvá krajina na svete, ktorá zrušila svoju armádu v roku 1949, aby mohla financie použiť do vzdelania. A to som si ja puk vždy myslel, že do futbalu. Dvihnite ruky tí, ktorých proti lekvárovým makarónom okradli indiáni z centra Ameriky hneď druhýkrát…

ARGENTÍNA – IRÁN

Dvadsaťjeden posledných zápasov za Argentínu, dvadsaťjeden gólov. Perzskú futbalovú ríšu dobyje na Estadio Mineirao v Belo Horizonte fintil Messi do polčasu, Aguero po ňom. Tutovky nikdy neexistovali, dnešok je jedinou výnimkou. Z tých, čo ešte prídu, samozrejme. Albicelestes, dajte už konečne poriadnu šancu i Lavezzimu.

NEMECKO – GHANA

Kostarike verilo včera proti Talianom presne jedno percento tipérov, to ďalšie verí na Estadio Castelao vo Fortaleza borcom z Afriky dnes. Profilovky na postavkmuru.streľ. Nemecké všežracve zrámujú v súboji bratov Boatengovcov Black Stars z Guinejského zálivu ako personál stoly po stužkovej a vy, čo nevsadíte, ste práve okradli rodinu.

NIGÉRIA – BOSNA HERCEGOVINA

Tvorivosť Super Eagles v ich prvom dueli na Mundiali 2014 bola slabšia ako tá Mozartova keď hral na bendžo, dnes je nádej Orlov obutá v kopačkách Petra Odemwingieho. Na Slovensku po polnoci rozhodne Edin Dzeko. Budík skúste na 00:23. V Arena Pantanal v Cuiaba prvý stret týchto tímov v histórii vôbec.
A inak. Karimovi som už 23-krát povedal, že to má dať s rozbehom.

Dočítania, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Analýzy