Sledujte nás

Analýzy

WORLD CUP 2014, 24.jún

luis-suarez-20140620_A6EE303FE9D94FAE8485AE219C019833Futbalisti sú ako prostitútky – ruinujú vlastné telá pre potešenie iných. A brazílsky bordel je panečkuže tak plný hviezd!

KOSTARIKA – ANGLICKO

Keby vám 12.júna niekto povedal, že o 9 dní nato bude mať Kostarika v Brazílii šesť bodov a Anglicko v rovnakej kolonke rovnú nulu, vrátite ho do kuchyne k dupatej manželke a nastriekate sprejom čiaru pokadiaľ z nej môže vyjsť. Dnes je realita taká, že skupina D je ozaj od písmena D ako Death, a ako by riekol Bohumil, football is coming home. Pre milovníkov ostrovného futbalu ozaj rana na bránicu, nazvite to karma, ortieľ a či údel, no zrovna Stevenovi to po kikse v drese Liverpoolu a góle Dembu Ba prial nanovo a zrovna na Mundiale málokto. Hej, práve po Gerrardovej nepodarenej hlavičke ufujazdil obrane Albionu rozheganý Suarez s kolenami 6cm nad trávnikom a prederavil trieštivou jak Harta tak všetky levie srdcia.

Kostarika nikdy proti Three Lions nehrala a je nateraz jasným postupujúcim. Ak ste niekedy hrali s podobným pocitom, pošlite The Ticos do Belo Horizonte know-how. Ako to nezmrviť. S náhradníkmi /?/.

TALIANSKO – URUGUAY

Taliansku stačí na Estadio das Dunas v Natale remíza a ktože ju už na svete dokáže uhrať s väčšou istotou ako Buffonovci. Podvedomie futbalového romantika Suareza ako velikána tejto hry nikdy neprijalo, ak ale dnes hryzec spraví vzadu makarónov, skúsim negovať Freuda a prehovoriť ID.

Inak, už viete, ako je možné, že 30-ročný Robben dokáže v 88.minúte robiť bolťácke šprinty?

Dočítania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Analýzy