Sledujte nás

Analýzy

HOLANDSKO – ARGENTÍNA, WORLD CUP 2014, 9.júl, semifinále

NetherlandsPo včerajše kolízii veľmocí a následnej brazílskej superkóme je jasné, že nový rimejk „7-ich statočných“ budú točiť v Riu. Bolesť futbalovo mŕtvych. BRA see ya…

Neviem, či ste videli Schenkelov triler Ťah jazdcom, každopádne posledné dva van Gaalove s Huntelaarom a Krulom boli minimálne na drobného futbalového Oskara. I keď Holandsko už dávno nie je o Gullito-van-Bastenovej romantike z r.1988, semifinále kopú Oranjes v Arena de Sao Paulo určite zaslúžene. Jednou z najväčších predností súčasného, tak trocha arogantného Holandska, je sebavedomý, vyvážený tím – góly na Mundiale strelilo sedem rôznych hráčov – ktorý nikdy nespoliehal na jedného Neymara či Jamesa. Čakáme na Gaalov tretí ťah jazdcom. Zvyšné zrobia Robin a Robben.

Argentína bez Angela Di Mariu je ešte menej ako bola, navyše dvakrát menej ako už nebohá Brazília bez Juniora. Na Mundiale 2014 messiovci ani sekundu neprehrávali, všetkých päť zápasov vyhrali o gól a nikdy v histórii neprehrali semifinálový duel /4 víťazné doteraz/. Je na čase, aby sa ich chudobná krása dnes v Sao Paule poslednýkrát pozrela pravde do očí.

A pokiaľ ste včera dali na Sulíka a vsadili na Brazíliu, dnes radšej iba zasyčte Šariš a spomeňte si na Ištvána a jeho „nie je zvíťazené dôležiť ale zúčastniť sa“.

Dočítania, amigos.

Sergio-Aguero

 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy