Sledujte nás

Hokej

Štvrťfinálové zápasy na MS v hokeji 2015

Kanada, Česko, Rusko, Fínsko, Švédsko, Švajčiarsko, USA a Bielorusko. Týchto 8 mužstiev odohralo každý po 7 zápasov, ktoré rozhodli o ich účasti v štvrťfinále MS 2015.

15.15  USA – Švajčiarsko /Ostrava/

Prvým zaujímavým zápasom zajtrajšieho dňa bude súboj medzi USA a Švajčiarskom. Prevažne univerzitný výber nastúpi proti výbornej defenzíve, ktorá okrem Kanady potrápila každé jedno mužstvo. Uvidíme, ako si s tým poradí tím USA a či ukáže, že hra srdcom mladých hráčov dokáže potiahnuť tím až do finále.

16.15  Kanada – Bielorusko /Praha/

Novým rekordom, 49 gólov v základnej skupine, nastupujú hráči Kanady proti Kostitsynovej družine.

Tento zápas bude dôležitý aj pre slovenské mužstvo. Po výhre Bieloruska nad Nórskom v riadnom hracom čase je isté, že na šampionáte obsadíme 9. miesto. Bielorusi teda môžu postúpiť až do semifinále cez  Kanadu, ale nesmú získať medailu, teda musia skončiť celkovo štvrtí. V opačnom prípade nám ukradnú miestenku na ZOH 2018 v Južnej Kórei… Porazí Bielorusko hviezdny tím, ako sa to podarilo nám v roku 2012 alebo si Kanade rozšíri svoju gólovú zbierku?

19.15  Švédsko – Rusko /Ostrava/

Predposledným duelom bude každoročne dobre hrajúci tím Švédska proti hviezdami nabitému Rusku. Malkin, zatiaľ s jediným gólom na turnaji, sa bude znovu snažiť obhájiť Rusku titul majstra sveta z minulého roku. Uvidíme, či švédsky výber dokáže zastaviť ruskú zbornú pred bránami štvrťfinále.

20.15  Fínsko – Česko /Praha/

‘‘Povinné’’ víťazstva zvládol český výber lepšie ako naši reprezentanti, a tak sa teší z postupu do štvrťfinále, kde si zmeria sily s nepríjemnými Fínmi, ktorí sa od začiatku šampionátu zlepšujú každým zápasom. Fínsky brankár Pekka Rinne, s novým rekordom základnej skupiny, keď neinkasoval gól takmer 206 a pol minúty, sa pokúsi podobnými výkonmi ukončiť pre český tím domáci šampionát zajtrajším zápasom. Podarí sa našim bratom vyhrať zajtrajší duel a bojovať tak o medaily na domácom šampionáte? 🙂

Semifinále (sobota 16. mája) 15.15 / 19.15:

Kanada/Bielorusko – Fínsko/ČR      /Praha/
USA/Švajčiarsko – Švédsko/Rusko  /Praha/

Finále (nedeľa 17. mája):

16.15 o 3. miesto /Praha/
20.15 finále /Praha/

Autor: Dávid

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej