Sledujte nás

Tipérska poradňa

Tipérska poradňa: Sobota v kocke, 21. november

Keďže piatkové tipy som prestrelil na celej čiare, v tipérskej poradni pokračujeme aj v sobotu, priatelia.

Roboty do soboty a potom peňazí do nedele? Keďže piatkové tipy som prestrelil na celej čiare, v tipérskej poradni pokračujeme aj v sobotu, priatelia. Vítam kolektív pri zhrnutí dnešného futbalového programu nielen pre tipérov. 

Newcastle – Chelsea

Od 13:30 sa na severe rozbehne pravý anglický futbalový fight. Nové Zámky stále bez Heca Dúbravku vyzvú vo forme hrajúcu Chelsea, ktorá ide zo zápasu ako mierny favorit. Podľa Tisportu je na CFC kurz 1,51 – odporúčam.

Bielefeld – Bayer Leverkusen

Zaujímavý zápas sa črtá aj v Nemecku. V lige dovedna neporazený Leverkusen sa pokúsi predĺžiť svoju kvalitnú formu aj proti nováčikovi z Bielefeldu. Kurz ukazuje 1,50 a myslím si, že sa to na dnes určite oplatí. 

Frankfurt – RB Lipsko 

Súboj ofenzívnych tímov prinesie určite viac než 3 góly. Lipsko však dokáže tento hosťujúci zápas pretiahnuť na svoju stranu, pričom kurz na trojbodový zisk klubu z východného Nemecka je až necelých 2 (1,93 naposledy). 

Sereď – Ružomberok 

Ďuri Kuco povedal, že tipuje výhru Ružomberka kvôli srdiečku. Ja síce nechovám k Ruži osobitý vzťah, ale tiež verím vo výhru hostí. 2,35 šup ho tam. 

Villarreal – Real Madrid 

Villarreal je v tabuľke vyššie ako Real Madrid, Villarreal má pred týmto šlágrom nižší kurz ako Real Madrid a pri aktuálnej maródke a forma Realu Madrid chcem len povedať, že dnes v pohode na neprehru Žltej ponorky. 2,4 na výhru domácich a 3,71 na remízku. Zvoľte. 

Atlético Madrid – Barcelona 

Atlético s maródkou alebo Barcelona bez formy? Z kaluže do blata respektíve nikdy nie je tak zlé, aby mohlo byť horšie. V dnes neatraktívnom megašlágri španielskeho futbalu tipujem rozdeľovanie bodov zhodne po jednom (3,46).

Klubový futbal je späť aj keď nikdy nebol preč. Tešme sa a hlavne opatrne v stávkovej. Držte sa, kolektív.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Tipérska poradňa