Sledujte nás

Timove postrehy

Lockdown stories: Začíname

Nová séria Lockdown stories nadľahčene vykresľujú súčasnú spoločenskú situáciu s prihrávkou toho, ako tieto dni môže tráviť jeden typický študent.

Lockdown stories - 1

Lockdown stories, alebo po našom príbehy z lockdownu, len nadľahčene vykresľujú súčasnú spoločenskú situáciu s prihrávkou toho, ako tieto dni môže tráviť jeden typický študent. Hádajte, ktoré slovo vyhralo cenu za najpopulárnejší výraz roku 2020… Ahojte, kolektív.

Keď sa vládne opatrenia dostali až do úrovne plánu na tvrdší lockdown, človečina spozornie. Ale pozor, často sa vôbec nezamyslí. Ja som to prijal ako fakt s myšlienkou, že nemáme na výber. Lebo lepšie bude až vtedy, keď prejde to aktuálne horšie. Nemožno to preskočiť, preliezť ani nič iné s predložkou pre. Teda okrem prečkať… Dátum začiatku predvianočného lockdownu sa menil aktívnejšie ako asistentky pri predsedovi v špitáli, ale koniec-koncov v pohode. Teda myslím ten náš lockdown, ktorý pre daný politický subjekt predstavuje výraz neznámy.

Almost každý deň z ostatného týždňa som si vybehol zabehať alebo zabehol vybehať /hah/ a poviem vám, že počet ľudí bez rúška výrazne prevyšuje občanov, ktorí ho naozaj majú. Osobne by som tiež zaviedol slávnostné odovzdávanie cien DRN (Dilino Rúškom pod Nosom). Nominovaní by boli rozdelení podľa kategórii veku a priestoru, kde sa danej primitivity zúčastnili. Plne a vrelo preto odporúčam vyšportovať sa akoukoľvek formou doma alebo ďalej od ľudí. Niekde, kde sa s ľudskou ľahostajnosťou stretnete len v myšlienkach alebo ju budete pri našej river obiehať oblúkom.

Prajem veľa zdravia a síl do tesne-predvianočného obdobia, drahý kolektív.

Dodatok na záver: Mám sen… Sen, že keď sa zobudím 24. decembra, tak ma namiesto anglického počasia bubnujúceho na parapetu prekvapí snehová perina (exteriérová podotýkam).

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Timove postrehy