Sledujte nás

Timove postrehy

Lockdown stories: Hejt náš každodenný

Skúste si otvoriť komentáre k akémukoľvek článku o očkovaní. Hejt náš každodenný je ešte slabé vyjadrenie.

Lockdown stories: Hejt náš každodenný

Až keď som vytvoril časť dnešných stories vrátane nadpisu, zo srandy som si overil, či už náhodou neexistuje článok s rovnakým názvom. Existuje, a rovno že kniha. Škoda reči, aj tak ma označia za sluhu západnej civilizácie. Vítam medzisviatočný kolektív.

Všetko sa ligoce, Timo sa po byte moce…jasné, boli Vianoce. Sviatočný deň plný elánu (chválabohu toho bez hudby), pohody, podľa možností všetci spolu doma. Takýto status mali Vianoce od ich začiatku až vlastne do roku 2020. Bez pliagy covidowej by sme v upršanom decembri ani nos zo šalátu nevytiahli, nie to ešte päty z domu. Super, tak kážu nariadenia, toto pomôže v zlej situácii. Oj, ta to už vlastne nechcem byť doma aj keby Matovič rozdával každému poslušnému liter (doplňte si čoho podľa ľubovoľného výberu).

December 2štyri prešiel a aj v roku 2020 platí, že nič neprinúti vymeniť gaučing za running tak, ako výčitky. Okolo bardejovskej Hudson river netradične namiesto 5 ľudí odrazu asi 10. Plus teda babky tety, čo stratili lyže a hľadajú ich s palicami. Poctivo a zodpovedne sa presúvam na inú trasu, ktorá fajne preverila okrem lýtok aj slovnú zásobu v duchuopakujúcich sa výrazov. Nevadí, to patrí k tomu. Počas dňa som tak z okna sledoval ľudí a pokiaľ neboli na prechádzkach uchádzači o cenu DRN (pozri predošlý diel), tak ich striedali ľudia, ktorim ružko robí zlä geď díchaiú. Po hlave lopatou.

Prišiel decembrový deň č. 26, ktorý považujem za začiatok konca pre pliagu covidowu. Očkovanie sa prirodzene nestretlo s pochopením u absolventov Vysokej školy života alebo ľudí zamestnaných v spoločnosti Sám sebe pán. Priznám sa vám, drahý kolektív, že v tomto roku som si už viackrát povedal, že toto už ľudia so slabšou mentálnou výbavou nemôžu na internete nijak spochybniť. Podarilo sa, stále. Len si otvorte komentáre k akémukoľvek článku o očkovaní. Hejt náš každodenný je ešte slabé vyjadrenie. Viete, čo ma baví najviac? Že ľudia komentujúci o PRAUDE a sprisahaní proti svetu si myslia, že ich názor niekoho zaujíma. Keď si ale zrátame dostupné informácie od virológov spoza zelenej vlajky a ďalších fundovaných, dostaneme sa k záveru, že sa nedajú očkovať, pretože: Vláda chce vlastne očkovať neexistujúcou vakcínou ľudí proti neexistujúcemu vírusu. To mi nevychádza.

Nechceš očkovanie? Nedáš sa zaočkovať. Nechceš počúvať diktát Bruselu? Odsťahuj sa do UK. Chceš byť aspoň trošku hrdý občan Slovenska? Tak drž palce našim hokejistom do 20 rokov na MS v ďalekej Kanade. Viete čo je super na práci blogera lomeno športového žurnalistu? Keď píšem o futbale, aspoň nemusím bojovať s názormi, že futbal neexistuje.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Timove postrehy