Sledujte nás

Timove postrehy

Ako som rozbehol rok 2021

Je ten deň v roku, kedy starému kalendáru končí zmena a ja teda obúvam botasky odhodlaný ísť si zabehať.

Ako som rozbehol rok 2021

Staré grécke príslovie hovorí, že najväčšiu pravdu vždy nájdete v komentároch na internete. Každopádne nikdy neverte človeku, ktorý klame. Vítam kolektív pri opise toho, ako sa mi podarilo rozbehnúť rok 2021.

Je ten deň v roku, kedy starému kalendáru končí zmena a podľa instastoriek trinásťročných obyvateľov sa do nového roka ani neopováž pozrieť bez toho, aby si sa v noci nerozbil na bomby. Lebo vraj Happy New Year (povec si to jak Miro Žbirka). Iné som chcel. Je teda 3dsiatyprvý december tesne poobede a ja si hovorím, že niet nie je lepší spôsob ukončenia 2zezo2zero, ako si ísť zabehať. Verný športu, ktorý sa často topí v hejte prívlastkov ako najnudnejší či najnajnudnejší, si v hlave plánujem trasu a premýšľam, na koľko kilákov mi to vyjde.

Namotivovaný jak Erik Kaliňák na tiktoku vstávam od stola, keď si uvedomím pomerne dôležitý faktor pre môj nasledujúci výkon – vonku lejak. Ta ši dobehal, ombre. Zn. som z cukru. Ale iné som chcel vol. 2. Nádej na beh tak ostala zbytočná presne jak Kali na tikt.. nechce sa mi znova ponižovať a písať ten názov. Beh teda ostal na ďalší deň. Okolo druhej obúvam botaske a modlím sa, že v počasí ako z Tvajlajtu nestretnem cestou na Mnicháč (také miesto v BJ, pekne tam je) veľa človekov, nie to ešte človekov bez rúška. Zavaruj. Ta pamätaj. Ja zakrytý jak Ahmedova štvrtá žena, oni xixi od ucha k uchu a rúško doma, potom aj rozum doma. Istotne.

Spokojných almost 8 kilometrov na rozbeh 2tisíc2jedna postačovalo na dobrý pocit a aj keď som to hneď necapal na insta #running #NewYearNewMe #Glupocina, rátalo sa mi to. Prajem aj vám, drahý čítajúci kolektív, aby ste sa po svojom rozbehli v novom roku najlepšie ako je možné.

Ako som rozbehol rok 2021 - odznak

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Timove postrehy