Sledujte nás

Timove postrehy

Lockdown stories: Nevyhováraj sa

Za ostatné dni som nasal až neprirodzene veľa informácií ohľadom vyhovárania sa.

Lockdown stories: Klopp výhovorky
Foto: SITA/AP Photo/Adam Davy,Pool

Za ostatné dni som nasal až neprirodzene veľa informácií ohľadom vyhovárania sa. Rozmeňme si to teda na drobné, pozdravujem kolektív.

Kebyže som americký vedec, zavediem do obehu jeden kľúčový fakt. A síce, ľudia trávia viac času hľadaním a následným aplikovaním výhovoriek, než vykonávaním činnosti, z ktorej sa snažia vyhovoriť. /Danko awards 2021, do vlastných rúk poprosím/.

Jürgen Klopp sa vyhovára z pozície najfutbalovejšieho trénera v najligotavejšej lige sveta, že Menčester U. dostal oveľa viac penált a oni nie. Po prehre to nassere, ale zas uznal svoj zlý, respektíve súperov lepší výkon. Toť čin chlopa. Ale i tak, poukazovať skrz výhovorky na niečo, čo asi len ťažko zmeníš, je ako komentovať v dnešnej dobe politický status, zbytočNE.

Ľudia sa vyhovárajú, že im opatrenia bránia v slobodnom pohybe. Kokos, v tejto situácii by niektorým mohli asi brániť aj v slobodnom prejave. Nemocnice na pokraji mesta aj kolapsu, vláda vyzýva na tvrdý lockdown, pričom najaktívnejšia pandemická komisia mladých lídrov zasadá každý večer za teskom. A prečo? Lebo výhovorka, že mladí nemajú kam chodiť. Achbožičku.

Insta už zaplavujú xixi fotky, že zas z novoročného predsavzatia o pohybe nič, lebo ŠAK LOKDAUN. Presne, lockdown je určite to, čo ti bráni. A zas len výhovorka. Je čas nedobrý a všetci sme tým samozrejme obmedzovaní, ale skúsme si pred každým vyhovorením sa na hocičo poskladať, že či sa to vlastne oplatí.

S nádejou, že sa postupne zbavíme závisti, hejtu a výhovorky vymeníme za činy sa s vami lúčim. Prajem zdravie a šťastie. A hej, podarilo sa mi nájsť v bunde 20 eur. A to robím šatniara len dva dni.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Timove postrehy