Sledujte nás

Anglicko

EPL: Doba je tehotná očakávaním

Nothing je odzadu Gnihton a tiež znamená nič. Dobrých frkov nie je ani za Lamanč nikdy dosť, vitajte znova v lige líg, priatelia.

Grealish v zápase Manchester City - Norwich
Foto: SITA/AP Photo/Rui Vieira

Nothing je odzadu Gnihton a tiež znamená nič. Dobrých frkov nie je ani za Lamanč nikdy dosť, vitajte znova v lige líg, priatelia.

Manchester City – Arsenal

Ceerko na staré kolená nakoniec znova „doma“, asi sa od radosti naučím telefónny zoznam Bardejova odzadu, kuwa. Každopádne škoda, na Etihade by to bola že iná pecka. Práve Pepemu totiž chýba forward nemajúci zmysel pre morbídne naťahovačky v strede poľa, a taký Portugalec mohol dať šejkovmu tuxedu razom iný gľanc. Neva, nech už hrá Ronaldo na sklonku svojej špičkovej formy kdekoľvek, lepšie ako Anglicko si vybrať nemohol. Že, Leo?

Zatiaľ bodovo nulový Arteta kope proti svojmu mentorovi, a hoci to i papierovo s jeho Gunners vyzerá skôr krvavo červeno ako ružovo, herne sú Arsenalisti docela manekýni a ich bodový zápis na severe je celkom reálny. Uvidíme hneď v otváracom dejstve divadla najligotavejšieho futbalu na planéte už čoskoro.

West Ham – Crystal Palace

Fanúšik Hammers prirovnal Kladivárov z minulého kola k oceľovým zubom hryzúcim živé mäso na kosť a nezabudol dodať, že Moyes je stará líška, do ktorej neradno kopať. Ja dodám, že ak sledujete Antonia, ani nechcete veriť, že niekto môže byť doslova tak „brutálny Nikita“. Sto4kíl, stovka za 11+, sila bujaka v ruji, technika nanorobota, ak ste jednoducho zadák, ktorý ho má brániť, hoďte sa marod.

Crystalu sa dnes nedávajú na klasicky vybublinkovanom drne Kladív signifikantné šance, všetky zápasy ale začínajú od 0:0. Pokiaľ už v autobuse nemáte v gatiach, of horse.

Liverpool – Chelsea

Ťažké tankery na Mersey pustia v meste Beatles plnú šťavu už aj s navrátilcami Robertsonom na jednej strane a Kantem na druhej, ktorý nemecký kapitán si bude mädliť dlane na konci dňa dumajte pri 2,5 versus 3. Pri súčasnom drajve modrej je klik na dvoječku pri spomínanom kurze len o trochu väčšia glupocina ako vaša nedávna stávka na Bielorusko v hokejovom súboji proti našim severným susedom.

Doba je tehotná očakávaním, s pozdravom nikdy nečurajte do vysokej pokrivy keď fúka vietor sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia. 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko