Sledujte nás

Anglicko

EPL: V Kórei sa do troch ráta son son son

Mané je preč, Federer je preč, Chára je preč, Kmotrík je preč, Kráľovná je preč, Tuchel je preč, Trumpovi na to prišli, Sagan ide z kopca a aj ja sa pomaly cítim jak Neuer s kovidom. Už aby bola jar…

Heung-Min Son - Tottenham
Foto: SITA/AP Photo/David Cliff

Mané je preč, Federer je preč, Chára je preč, Kmotrík je preč, Kráľovná je preč, Tuchel je preč, Trumpovi na to prišli, Sagan ide z kopca a aj ja sa pomaly cítim jak Neuer s kovidom. Už aby bola jar. Vitajte znova za lamančom, kamaráti.

Man City – Man United

City má v Manchestri dva štadióny – Etihad na zápasy a Theatre of Dreams na tréningy. Či popri rastúcej fazóne United bude ostrovný vtip vtipný aj v 90. minúte na Eastlands je neisté jak prd v 90-ke bez plienky. Diabli pod direktívou Ten Haga prepli z módu Romana Tabak na Elon Musk, Antony je ekrazit a kurzy 1.3 versus 8.1 mi teda parádne zaježili pleš. Euro+ na neprehru červenej, toť vyšívaná value for money.

Inak, umelá inteligencia vypočítala, že pri tempe, akým Haaland triafa súperovu sieť, sa počet jeho zásahov zastaví na konci sezóny pri čísle 57. Teo vraví, že keby všetci hrali ako Haaland, futbal stratí 40% svojich fans. A keď už Nór tvrdí, že je mu jedno v ktorej lige bude hrať, len nech tam majú sieť, nemohol prísť radšej na Slovan? Eh…

Arsenal – Tottenham

Odkedy sa ázijská modla Spurs naje..dovala a nasr..dila, lebo ju Conte nepostavil do základu, v Kórei sa do troch ráta son son son. Hatrik, čo neuvidíte každý štvrtok zaklincoval v ostatnom kole hernú extraklasu dvojzubca Kane Son, na ktorý aj dnes v bitke o Temžu položte grajciar. Proti bude domáci Ježiš s ekipou apoštolov z čela tabuľky, Shearer vraví jasná plichta. 2 versus 3,5. Gól Sonaldo.

Liverpool – Brighton

Domáci v tabuľke ôsmi, hostia štvrtí, nemusíte kontrolovať google, je to tak. Na Mersey vycerí ostrie šťuka ligy z južného pobrežia a hlavného mesta ostrovných LGBT, či jej prešibanosti uškodil odchod čarovného Pottera a či počas medzinárodnej pauzy našiel ujo Klopp antidótum na Rohypnol, na ktorom Reds doteraz fičia rozhodujte pri kurzoch 1.3 versus 9.

Niekto stratí vlasy, hlas aj tri body doma s Azerbajdžanom a furt sa bude usmievať. Asi sa presťahujem do Talianska. Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko