Sledujte nás

Anglicko

Fulham – Tottenham: Bitka o Londýn je odmenou dňa

Pondelková bitka o Londýn Mitrović versus Kane je odmenou dňa, zasyč plecháč a vychutnaj si futbalové majstrovstvo vyvolených.

Mitrović - Fulham
Foto: SITA/John Walton/PA via AP

Na žiadnu chalúpku na svete nemám romantickejšie spomienky ako na londýnsku Craven Cottage. Lístok za päť libier kdesi v piatej šore, Temža nadosah, kamoši naľavo, fans Sunderlandu napravo, ostrovný dáždik všade. Hneď by som sa vrátil aspoň sa nadýchnuť.

Chalupári dnes kopú výrazne lepšie, dynamickejšie, doprednejšie a v tabuľke aj vyššie než pred tými cca desiatimi rokmi. Tridsaťjeden bodov a siedme miesto maličkého tímu Premier League je nateraz parádnym úspechom trénera Marca Silvu a napriek dnešným kurzom 3,3 versus 2,2 tipuje nejeden punter i pundit práve výhru domácich The Whites.

Tottenhamské kohúty sú papierovo silné, no výkonnostne nestále, šarm Kanea a Sona pôsobí unavenejšie ako Conteho rezignované gestá naposledy na Eastlands. Keď ale kopeš na piatom mieste tabuľky jednej z najkvalitnejších líg sveta, neguješ permanentné uťahovačky neprajníkov za kanálom i doma.

Pondelková bitka o Londýn Mitrović versus Kane je odmenou dňa, zasyč plecháč a vychutnaj si futbalové majstrovstvo vyvolených, priateľu.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko