Sledujte nás

Anglicko

EPL: Burnley odíde walking alone

Viete, prečo je Premier League najsledovanejšia, najmarketingovejšia a najdoplňtesisami liga na svete? Neexistuje tu nič ťažšie, ako vyhrať zápas. Hurá, piate kolo, amigos.

LIVERPOOL – BURNLEY

Päť nula v predošlom kole na Etihade, Maneho kopačka na sedem+ štichov, následná červená, suspendácia na tri duely a v belasom Manchestri už len rozbitý Fiverpool. Lepšia ale jedna kefa ako párkrát za sebou prehra o gól, Klopp pregituje drevené okienka v obrane, Firminul sa doučí penalty a z Anfield Road pôjde Burnley walking alone.

CHELSEA – ARSENAL

Koncentrácia reaktantov a produktov hovorí pri 1.9 versus 4.7 pre modrú, pred londýnskou férovkou pochváľte žene stehno /to kuracie, čo bolo na obed/, nechajte Moratu prihrať Hazardovi a potom sa už len choďte radovať. Neprehra Chelsea.

MAN UNITED – EVERTON

Každá akcia vyvolá erekciu – pochválil som DeGeu a schytal hneď dva, Mark odf/t/akoval Joseho a ten mu nepotriasol pravačku, Wayne „znova doma“ obráti tri frťany a zaručene dačo trafí. Herný prejav hosťujúcich Toffees tvrdo atakuje šarm Margaret Thatcher, pokiaľ sa v Divadle snov pri 1.35 versus 11.5 neusníva jeden brudný sen, Lukaku upraží cukríkarov už do polčasu.

Pokiaľ nekopete ligu v Katare, dávajte pozor za volantom a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko