Sledujte nás

Anglicko

EPL: Meče krížia aristokrati

Mágia jej guľatého veličenstva v kráľovstve Albionu núka pätnáste dejstvo drámy svojho divadla, lístočky, priatelia…

CHELSEA – NEWCASTLE

Na juh k londýnskemu Stamford Bridge tiahnu Benitezove Straky z 12.miesta tabuľky a napriek plznúcemu šarmu miestnych Blues a stále zabrzdenejšiemu Cescovi im ostrovní bukmejkri dávajú slimačie šance na plnú bodovú trefu. Conte vyrukuje v základe už s Hazardom a štatistiky vám potvrdia, že Magpies vyhrali na drne súpera z osemnástich posledných výjazdov presne raz. Byť chudobný nie je hanba, je to len nepríjemné.

Skúsime 2:1

EVERTON – HUDDERSSFIELD

Rooneyho tretí gól v sumáre jeho hetriku naposledy proti West Ham United si budú modrí liverpúlčania púšťať ešte i na Vianoce 2046, Toffees strelili v Goodison parku na ich pomery skvostné štyri kusy a AK som si v predzápasovom minizamyslení dovolil iróniu so „strateným radarom v nevertonských kopačkách“, tak potom že karma. Nedajte sa ale mýliť, domáci melú stále lacnú múku a len vonku nulový Huddersfield fakturuje domácemu erbu imperatív o troch bodoch. Na ktoré by som nevsadil ani gumku z babkinej gačky.

Skúsime 1:1

ARSENAL – MAN UNITED

Futbaloví aristokrati si krížia meče a možno aj znova raz urvú kravaty v superšlehe kola, dianie na Temži si napriek mnohými predikovanej nude určite nenechajte ujsť. „Ak budeme mať loptu na nohe, budeme útočiť jedenásti“, bombuje Jose v predpovediach, keď vás portugalský čávo tiež milo pobavil, potom prebehnite tabuľku a povedzte, či si nepríde na Emirates Stadium predovšetkým pre jeden bod. Celkom že by ma tiež zaujímal kurz nato, že uja Wengera potľapká sivý lišiak pri zvítaní po pleci. Value for money, za stovku že hej 🙂

Skúsime 1:1

V živote stavte vždy na humor, pri tipovaní zas tak, aby vám nebolo treba po záverečnom hvizde zvoniť do hrobu.

Dopremierligotania, priatelia…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko