Sledujte nás

Futbal

Štvrťfinále spoza piva

Valentín a deň žien je za nami. Futbalu verní si určite povedia chvalabohu, keďže aj tento rok sa určite nevyhli krivému pohľadu a nechápajúcemu výrazu v tvári svojich polovičiek. Ako pravil klasik v Dedictví: „Buďte rádi, že to je za nama…“, a nazrime, čo nás čaká po najväčších kresťanských sviatkoch.

FC Barcelona – AS Rím

Súboj Dávida a Goliáša. Z vyžrebovaných dvojíc niet jednoznačnejšieho favorita ako v tomto prípade. Herne nie až tak suverénni Katalánci budú čeliť rímskych Giallorossi a všeobecne sa bude predpokladať, že bude rozhodnuté už po prvom zápase na Nou Campe. Respektíve už pred ním po zverejnení základných zostáv. Je možné, aby Rím uspel? Odpoveď je jednoduchá. Messi.

FC Sevilla – Bayern Mníchov

Tak teda dobre. V tomto prípade je favorit taktiež jednoznačný. Bayern po vyhadzove Ancelottiho šliape ako správna nemecká mašina a v La Lige trápiaca sa Sevilla pre nich nebude náročnou prekážkou. Nepredpokladám, že to bude tak jednoznačné ako v osemfinále proti Besiktasu, no ďaleko od podobného masakru to mať nebude.

Juventus Turín – Real Madrid

Repete z Cardiffu z mája 2017. Stará dáma to má v tejto sezóne v domácej súťaži pri obhajobe scudetta náročnejšie ako posledné roky. Azda každý verný Slovač by titul doprial Hamšíkovmu Neapolu, ale to by museli Partenopei uspieť 22.4. v Juventus aréne. Ani v Lige majstrov to tento rok nie je to pravé turínske z posledných rokov. Tesný postup do jarnej časti a mizéria so sliepkami z Londýna mi dávajú za pravdu. No postačilo 15 dobrých minút doma a 15 dobrých minút vo Wembley a postúpil horší. Juve je však jediné mužstvo za posledné štyri roky, ktoré dokázalo vyradiť Real Madrid, tak prečo by sa to nemohlo zopakovať? Lebo v Paríži sme videli, prečo Real dvihol nad hlavu ušatú trofej trikrát z posledných štyroch rokov. Preto pôjde ďalej Real.

FC Liverpool – Manchester City

The Reds napokon odchod Coutinha až tak neuškodil. V tejto chvíli by bolo vhodnejšie nazývať ich FC Mohamed Salah. Lebo v Anglicku nemáš Salaha, nemáš pravdy. Kto by mohol namietať je ich štvrťfinálový súper z najfutbalovejšieho mesta na svete. Citizens ukazujú na viacerých frontoch, že The Special One bude tento rok všade len The Second One. V tomto prípade verím, že Robin Hood Premier League potvrdí to, že na tímy z prvej šestky Premier League to vie a tesne vybojuje postup do semifinále. Nebyť však čisto anglickej konfrontácie, neveril by som tomu, že by sa čo i len jedno mužstvo prebojovalo medzi posledných štyroch.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal